fbpx

10 ποδοσφαιριστές που έχουν παράξενα γούρια!

Δεν είναι μυστικό πως πολλοί ποδοσφαιριστές πιστεύουν στην τύχη και έχουν τα δικά τους γούρια για να έχουν καλή απόδοση και να εκπληρώνουν τους στόχους τους.

Άλλοι μπαίνουν στο γήπεδο κάνοντας κουτσό, άλλοι κάνουν τον σταυρό τους, άλλοι μπαίνουν με το δεξί.

Υπάρχουν όμως και μερικοί σούπερσταρ της στρογγυλής θεάς που έχουν κάποια γούρια, που θεωρούνται, το λιγότερο, παράξενα.

Παρακάτω μπορείς να δεις 10 από αυτούς και τι κάνουν πριν από κάθε παιχνίδι:

1
Luis Suarez

m.dailyhunt.in

Ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο αγαπά πολύ την οικογένεια του και το δείχνει με κάθε τρόπο. Πριν από κάθε παιχνίδι, αλλά και όποτε σκοράρει φιλά το τατουάζ που έχει στον καρπό του που είναι αφιερωμένο στα παιδιά του.

Παράλληλα, ίσως έχεις προσέξει πως από τα μέσα της θητείας του στη Liverpool, o Ουρουγουανός επιθετικός έχει δεμένο τον δεξί του καρπό.

Ο Luis Suarez δεν αντιμετωπίζει κάποιο χρόνιο πρόβλημα, αλλά το δέσιμο οφείλεται στο γεγονός πως ο επιθετικός της Barcelona είναι ιδιαίτερα προληπτικός.

Όσο ήταν στο Anfield ο Suarez χτύπησε τον καρπό του με τους γιατρούς της ομάδας του Merseyside να του το δένουν.

Όταν επέστρεψε στην ενεργό δράση άρχισε να σκοράρει συνέχεια, θεώρησε το συγκεκριμένο γεγονός τύχη και από τότε σε κάθε παιχνίδι του ο δεξιός του καρπός είναι δεμένος.

2
John Terry

mykhel.com

Από τους πλέον προληπτικούς στον χώρο του ποδοσφαίρου ήταν ο John Terry. Ο πρώην αμυντικός των Chelsea και Aston Villa παραδέχτηκε σε συνέντευξη του στην “Mirror” πως ούτε λίγο, ούτε πολύ έκανε σταθερά πριν από κάθε ματς καμιά 50αριά πράγματα.

Χαρακτηριστικά, πάντα άκουγε το ίδιο CD του Usher πριν από τα ματς του στην Chelsea, πάρκαρε το αυτοκίνητο του στο ίδιο ακριβώς σημείο, καθόταν πάντα στην ίδια καρέκλα στο λεωφορείο της ομάδας και για μια δεκαετία φορούσε πάντα τα ίδια shin pads μέχρι που τα έχασε σε ένα αγώνα Champions League απέναντι στην Barcelona.

3
Cesc Fabregas

premierleague.com

Δεν φορά τυχαία τον αριθμό “4” ο Cesc Fabregas. Ο Ισπανός μέσος θεωρεί τον συγκεκριμένο αριθμό τυχερό.

Για αυτό φιλά το δαχτυλίδι που του έδωσε η γυναίκα του 4 φορές πριν το βγάλει και να βγει στο γήπεδο με τον γεννημένο στο Arenys de Mar, Fabregas να δηλώνει: “Δεν είμαι καθόλου προληπτικός. Ξεκίνησα να το κάνω πριν 4 περίπου χρόνια. Μου βγήκε σε καλό, γι’ αυτό δεν έχω λόγο να σταματήσω να το κάνω.

4
Wayne Rooney

sportsjoe.ie

Ούτε ο Wayne Rooney δηλώνει προληπτικός, αλλά πριν από κάθε παιχνίδι είχε το δικό του γούρι.

Χαρακτηριστικά, ο Άγγλος επιθετικός συνήθιζε να τρώει ένα μπολ Coco Pops (ναι, εκείνα τα δημητριακά που κάνουν το γάλα σοκολατένιο).

5
Pepe Reina

hitc.com

Όσο ο Reina ήταν στην Liverpool πριν από κάθε ματς περνούσε από συγκεκριμένο βενζινάδικο και γέμιζε το αυτοκίνητο, ακόμα και αν αυτό δεν χρειαζόταν γέμισμα.

Ακόμα, επέμενε να παρκάρει το αυτοκίνητο πάντα στη θέση 39 στο parking του Anfield.

6
Thibaut Courtois

rtl.be

Αν νόμιζες πως η κάθε σου μέρα, η ζωή σου γενικότερα είναι προγραμματισμένη στην εντέλεια, συνέχισε να διαβάζεις.

Ο Thibaut Courtois, πριν από κάθε του παιχνίδι φτάνει στο γήπεδο σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ακολούθως, στέλνει μήνυμα στην κοπέλα του ότι αλλάζει ρούχα και να μην τον ενοχλήσει μέχρι το τέλος του αγώνα. Μετά πάει στο μπάνιο, κάθεται στην τουαλέτα και βγάζει selfie την οποία στέλνει σε 4 φίλους του στο Βέλγιο.

Φοράει πρώτα το αριστερό παπούτσι και πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο βρέχει λίγο τις άκρες των γαντιών του.

Όταν φτάσει στα γκολπόστ του χτυπά με το παπούτσι του το οριζόντιο δοκάρι και ρίχνει μπουνιά στη μέση των δικτύων του. Ο Βέλγος τερματοφύλακας ισχυρίζεται πως μέσα από όλη αυτή την “τελετουργία” αυτοσυγκεντρώνεται.

7
Kolo Toure

dailystar.co.uk

Αν νόμιζες πως η σειρά που βγαίνουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο δεν έχει καμιά απολύτως σημασία ο Ιβοριανός πρώην αμυντικός είναι εδώ για να σε διαψεύσει.

Ειδικά κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Arsenal ο Kolo Toure ήθελε και επέμενε να βγαίνει πάντα τελευταίος στο γήπεδο.

8
Laurent Blanc

twitter.com

Αυτό το φιλί που βλέπεις στην πιο πάνω φωτογραφία ήταν το γούρι της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ του 1998.

Πριν την έναρξη των παιχνιδιών των “τρικολόρ” στη διοργάνωση ο Γάλλος πρώην αμυντικός φιλούσε τη γυαλιστερή φαλάκρα του τερματοφύλακα, Fabien Barthez.

Όσο έρχονταν οι νίκες, το φιλί έγινε κάτι σαν ιεροτελεστία, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί όταν οι 2 συμπατριώτες ήταν συμπαίκτες και στην Manchester United.

9
Filippo Inzaghi

itasportspress.it

Από τα πλέον παράξενα και “γλυκά” γούρια ήταν αυτό του Filippo Inzaghi.

Ο επιθετικός που γεννήθηκε σε θέση offside, σύμφωνα με τον Sir Alex Ferguson, έτρωγε παιδικά μπισκότα πριν από κάθε του παιχνίδι, φροντίζοντας να αφήνει μόνο 2 μέσα στο κουτί.

10
Ivan Rakitic

sportskeeda.com

Το γούρι του Κροάτη χαφ έχει να κάνει, φυσιολογικά, με τα πόδια του. Ο μέσος της Barcelona πάντα δένει με επίδεσμο το αριστερό του πόδι πριν φορέσει την κάλτσα του, ενώ πάντα το πρώτο του βήμα στον αγωνιστικό χώρο είναι με το δεξί του πόδι.

Ποιο γούρι θεωρείς εσύ ως το πιο παράξενο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending