fbpx

Global Sports Division: Μάθε πώς να εξασφαλίσεις αθλητική υποτροφία στις σπουδές σου!

Έχοντας αναγνωρίσει την έλλειψη & απουσία σωστής και επαγγελματικής καθοδήγησης στον τομέα των αθλητικών υποτροφιών στην Αμερική, καθώς και τη μεγάλη δίψα των μαθητών μας για συνδυασμό των σπουδών τους με τον πανεπιστημιακό αθλητισμό, η Global Education είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει τη σύσταση της Global Sports Division – μιας νέας υπηρεσίας στη διάθεση των μαθητών-αθλητών της Κύπρου.

Σκοπός της Global Sports Division είναι η σωστή και έγκαιρη καθοδήγηση των μαθητών-αθλητών μέσω της επιτυχημένης “διαδικασίας” του συνεργάτη μας United Sports USA, που θα οδηγήσει στην εξασφάλιση αθλητικής υποτροφίας στο μαθητή-αθλητή πελάτη της Global Education, σε ένα από τα 2,000 πανεπιστήμια της Αμερικής που προσφέρουν αθλητικές υποτροφίες.

Η 20ετής πείρα & καταξίωση της Global Education στο χώρο των εκπαιδευτικών συμβούλων, αποτελεί το θεμέλιο στήριξης της Global Sports Division. Η αποκλειστική συνεργασία της με τη United Sports USA, και η εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλει αποτελεί για αυτούς, στην Global Sports Division, το καλύτερο εχέγγυο επιτυχίας στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν το ακαδημαϊκό μέλλον των μαθητών-αθλητών τους, με την ταυτόχρονη ενασχόλισή τους με το άθλημα που αγάπησαν από μικρά παιδιά, μέσω της αθλητικής υποτροφίας που θα τους εξασφαλίσουν.

Με εξασφαλισμένες υποτροφίες αξίας $20.000.000 μέχρι σήμερα, η United Sports USA αποτελεί ίσως τον κορυφαίο συνεργάτη που θα μπορούσαν να έχουν στο χώρο των αθλητικών υποτροφιών στην Αμερική, με ποσοστό επιτυχίας 100%!


Για περισσότερες πληροφορίες ή δήλωση ενδιαφέροντος, επικοινώνησε σε αυτό το e-mail: kostas@globaleducationcy.com


There is life after academy sports

Fraser Gibson- CEO & Founder of United Sports USA

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending