fbpx

Νίκησε το Ευρωπαϊκό και παραμένει 2ο το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Ήταν το φαβορί και το απέδειξε το Πανεπιστήμιο Κύπρου απέναντι στο Ευρωπαϊκό! Σε αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Αντρών, οι πετοσφαιριστές του Κώστα Φαούτα επικράτησαν των αντίστοιχων του Κίκη Σοφοκλέους με 3-0 σετ και παραμένουν στη 2η θέση.

Με αέρα μπήκαν οι γηπεδούχοι στο 1ο σετ και χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα έκαναν το 1-0 παίρνοντας το σετ με 25-14.

Στο 2ο σετ το Ευρωπαϊκό βελτιώθηκε ελαφρώς, χωρίς όμως να καταφέρει να αγχώσει το Πανεπιστήμιο Κύπρου που έκανε το 2-0 σετ (25-21).

Σε μεγάλο βαθμό ο νικητής είχε πλέον κριθεί, αφού ήταν εμφανής η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες. Οι γηπεδούχοι έριξαν κάπως τον ρυθμό τους, έκαναν ωστόσο το 3-0 (25-20) και πλέον περιμένουν το ντέρμπι της Πέμπτης (6/12) με αντίπαλο το πρωτοπόρο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χριστοφίδης Χ., Χανδριώτης Θ., Τζιαμαλής Α., Μιχαήλ Γ., Παναγίδης Χ., Ιορδάνους Α., Μαντζαράς Ρ., Έλληνας Μ., Βρυωνίδης Α., Βραχίμης Στ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ράφτης Χ., Γούνος Α., Κοντογιάννης Ν., Φιλίππου Ρ., Γόντικας Ι., Αντωνίου Π.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending