fbpx

Οι top 5 αναμενόμενες ταινίες που πρέπει να δεις πριν το τέλος του χρόνου!

Πόσο έτοιμος είσαι για να υποδεχθείς τις νέες αναμενόμενες ταινίες Δεκεμβρίου; Περιμένεις κι εσύ πώς και πώς να τις δεις στη μεγάλη οθόνη;

Σου μαζέψαμε λοιπόν τις κορυφαίες ταινίες που θα θες να δεις μόλις προβληθούν στα K CINEPLEX!

Δες τις πιο κάτω:

1
Mortal Engines

Σε σκηνοθεσία Christian Rivers, βρισκόμαστε στο μακρινό μέλλον, και στον πλανήτη έχουν απομείνει ελάχιστα αποθέματα ενέργειας και τροφής. Γιγάντιες μετακινούμενες πόλεις τώρα περιπλανιόνται ανά τη Γη, αδίστακτα παραμονεύοντας για μικρότερες μηχανικές πόλεις.

Ο Τομ Νάτσγουορθι, που προέρχεται από τη χαμηλή βαθμίδα της μέγα μηχανικής πόλης του Λονδίνου, μάχεται για την επιβίωση του, όταν έρχεται σε επαφή με την επικίνδυνη φυγά Χέστερ Σόου.

Δύο αντίθετοι άνθρωποι, των οποίων τα μονοπάτια δεν έπρεπε να διασταυρωθούν ποτέ, συνθέτουν μια απίθανη συμμαχία με μοναδικό πεπρωμένο το να αλλάξει το μέλλον.

Πρωταγωνιστούν οι: Hugo Weaving, Stephen Lang, Robert Sheehan

Η αναμενόμενη ταινία Δράσης, Περιπέτειας και Φαντασίας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 6 Δεκεμβρίου 2018.

2
Spider-Man: Into the Spider-Verce

Η ταινία «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν», σε σκηνοθεσία Bob Persichetti και Peter Ramsey, μας συστήνει τον έφηβο Miles Morales από το Brooklyn, και τις αμέτρητες ικανότητες του Αραχνο-Σύμπαντος, όπου περισσότεροι από ένας μπορεί να φορούν τη μάσκα.

Πρωταγωνιστούν οι: Nicolas Cage, Hailee Steinfeld, Liev Schreiber

Η αναμενόμενη ταινία Animation, Δράσης και Περιπέτειας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 13 Δεκεμβρίου 2018.

3
Aquaman

Ο Άρθουρ Κάρι μαθαίνει ότι είναι ο κληρονόμος του υποβρυχίου βασιλείου της Ατλαντίδας και πρέπει να κάνει ένα βήμα μπροστά για να ηγηθεί του λαού του και να γίνει ήρωας. Εντυπωσιακή σκηνοθεσία από τον James Wan!

Πρωταγωνιστούν οι: Amber Heard, Jason Momoa, Nicole Kidman

Η αναμενόμενη ταινία Δράσης, Φαντασίας και Περιπέτειας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 13 Δεκεμβρίου 2018.

4
Anna and the Apocalypse

Σε σκηνοθεσία John McPhail, έρχεται μια αποκάλυψη που απειλεί την πόλη Little Little Haven – τα Χριστούγεννα – αναγκάζοντας την Άννα και τους φίλους της να πολεμήσουν, να σπάσουν και να… τραγουδήσουν την επιβίωση τους, αντιμετωπίζοντας τους νεκρούς σε μια απεγνωσμένη κούρσα, ώστε να φτάσουν στους αγαπημένους τους.

Όμως, σύντομα ανακαλύπτουν ότι κανείς δεν είναι ασφαλής σε αυτόν τον νέο κόσμο και με τον πολιτισμό που τους χωρίζει. Οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους μπορούν πραγματικά να βασιστούν, είναι ο ένας με τον άλλον.

Πρωταγωνιστούν οι: Ella Hunt, Malcolm Cumming, Sarah Swire

Η αναμενόμενη ταινία Τρόμου, Φαντασίας και με στοιχεία Κωμωδίας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 20 Δεκεμβρίου 2018.

5
Bumblebee

Κυνηγημένος, το έτος 1987, ο Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μια μάντρα με παρατημένα αυτοκίνητα σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Καλιφόρνια, σε μια αξιόλογη σκηνοθεσία από τον Travis Knight.

Η Τσάρλι (Χέιλι Στάινφελντ), λίγο πριν κλείσει τα 18, αναζητά τη θέση της σε αυτό τον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee, φοβισμένο και χτυπημένο από τις μάχες που έχει δώσει. Όταν η Τσάρλι τον συνεφέρει, σύντομα συνειδητοποιεί ότι αυτό που έχει απέναντι της δεν είναι ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο.

Πρωταγωνιστούν οι: Hailee Steinfeld, Justin Theroux, Angela Bassett

Η αναμενόμενη Sci-Fi ταινία Δράσης και Περιπέτειας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 26 Δεκεμβρίου 2018.

Θες να μάθεις περισσότερα κινηματογραφικά νέα, αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending