fbpx

Πήγαινε στο University of Nicosia για το ERASMUS+ Info Day!

Το Erasmus Office του University of Nicosia σε συνεργασία με τους πιο ενεργούς Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς της Κύπρου, σε προσκαλούν και φέτος στο ERASMUS+ Info Day για να ενημερωθείς σχετικά με τις μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρονται μέσω του προγράμματος Erasmus+!

1
Πού;

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Coffeeology101, την ολοκαίνουρια καφετέρια του University of Nicosia, που βρίσκεται στον 1ο όροφο του Millennium Building.

2
Πότε;

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, από τις 11:00-14:00.

3
Ποιοι συμμετέχουν;

Το UNIC Erasmus Office με τους οργανισμούς Erasmus Student Network-Nicosia (ESN), Youth Board of Cyprus, YEU Cyprus, Cyprus Youth Council, Youth Dynamics, Agros Environmental Group, PlanBe-Plan it Be it, Cyprus Youth Clubs και CARDET, και μαζί με το StudentLife ανυπομονούν να σε δουν από κοντά για μαζέψεις όσες πληροφορίες χρειάζεσαι.

Ενδιαφέρεσαι να πας για Erasmus ή να αξιοποιήσεις κάποια άλλη ευκαιρία του Erasmus+;

Η Μαριάννα Μιχαήλ, Erasmus Institutional Coordinator στο University of Nicosia, μας είπε γιατί δεν πρέπει να χάσεις το ERASMUS+ Info Day:

«Στο ετήσιο κι επιτυχημένο αυτό event, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα Erasmus+Στόχος και φέτος, είναι η προώθηση του προγράμματος στη φοιτητική κοινότητα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, όχι μόνο για τις ευκαιρίες που έχουν ως φοιτητές στον τομέα της Εκπαίδευσης, αλλά και ως Νέοι.

Οι πιο δραστηριοποιημένοι οργανισμοί στα προγράμματα Νεολαίας του προγράμματος Erasmus+ θα βρίσκονται στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο μοντέρνο χώρο της Καφετέριας Coffeeology101.

Παράλληλα, οι φοιτητές που θα επισκεφτούν την Ημερίδα που διοργανώνει το Γραφείο Erasmus του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν για συμμετοχή, τόσο στο πρόγραμμα φοίτησης/κατάρτισης, αλλά και στα προγράμματα ανταλλαγής νέων και εθελοντισμού.»


Περισσότερες πληροφορίες:

Δες πώς περάσαμε και τι μας απάντησαν οι φοιτητές στο περσινό ERASMUS+ Info Day:

StudentLife TV: Erasmus+ Info Day @UNIC

StudentLife TV: Σκέφτεσαι να ζήσεις κι εσύ την εμπειρία του Erasmus+ ; Δες τι μας είπαν όσοι βρέθηκαν στο Erasmus+ Info day στο University of Nicosia που διοργάνωσε το UNIC – Erasmus!

Posted by StudentLife.com.cy on Thursday, December 7, 2017

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending