fbpx

5 Κύπριοι φοιτητές απάντησαν τι προτιμούν ανάμεσα σε: Εργασίες ή Εξετάσεις!

Εν να μου πεις τωρά: “με εξετάσεις θέλω, με εργασίες!“Τι φοιτητής εν να είσαι όμως άμαν εν τα κάμνεις ούτε τούτα;

Ένα που τα 2 σίουρα έχει λλίο παραπάνω ενδιαφέρον για ‘σένα, ή τέλος πάντων εν να το επροτιμούσες, αφού κάτι που τούτα τα 2 πρέπει να κάμνεις!

Δες τι μας απάντησαν 5 Κύπριοι φοιτητές:

1
Σοφία, 25 χρονών 

  • «Εγώ προτιμώ μόνο εργασίες γιατί εν τραβάς τόσο άγχος όσο στις εξετάσεις. Στην εργασία εν να μαζευτούμε με τους φίλους μας, υποτίθεται να την κάμουμε ούλλοι μαζί, αλλά μόνο πασσιαμά εν να κάμουμε!»

2
Ειρήνη, 21 χρονών

  • «Εργασίες τζιαι μόνον εργασίες! Τραβούμε τόσο άγχος για μια κόλλα χαρτί σε τζιείνες τις εξετάσεις τζιαι μετά εν τζιαι θυμούμαστε τζιαι τίποτε!»

3
Κωνσταντίνος, 23 χρονών 

  • «Εγώ προτιμώ τις εξετάσεις. Εν να μάθεις τζιαμέ λλία πράματα που τζιείνα που πρέπει τζιαι βάλλεις τζιαι το σταυρό σου πέρκει εν μέσα! Στις εργασίες κάθεσαι να έβρεις ένα σωρό πράματα να γράψεις τζιαι οι λέξεις εν ποσόνουνται με τίποτε!»

4
Ανδρέας, 26 χρονών 

  • «Εγώ εν να πω τζιαι τα δκυο! Εργασίες για να ψάχνω πιο πολλά πράματα για τα θέματα που έχω τζιαι εξετάσεις γιατί είσαι υποχρεωμένος να μάθεις κάποια πράματα τα οποία μεινίσκουν τελικά μες στο νου σου! Εμεγάλωσα λλίον τζιαι έβαλα τζιαι εγώ λλίον νου – ίσως κάτι ξέρω τζιαι προτιμώ τζιαι τα δκυο!»

5
Χριστίνα, 21 χρονών 

  • «Αν τζιαι κάτι μέσα μου λαλεί μου να πάω υπέρ των εργασιών, εν να πάω υπέρ των εξετάσεων. Νομίζω ο καθένας μπορεί να δείξει τις δυνατότητες του σε ατομικό τζιαι όι σε συλλογικό επίπεδο. Ξέρεις, αγωνίζεσαι για κάτι που εν να πετύχεις μόνο εσύ τζιαι όι μαζί με άλλους, όπως τις εργασίες. Μιλώ σαν τον φιλόσοφο;!»

Συμφωνείς με τους φοιτητές; Εσύ τι προτιμάς;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending