fbpx

Πανεπιστήμιο Nottingham Trent: Πώς είναι η ζωή έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας;

Η εμπειρία των φοιτητών που σπουδάζουν στο πανεπιστήμιο του Nottingham Trent δεν ξεκινάει και τελειώνει μόνο με το διάβασμα, αλλά αξιοποιούν στο έπακρο το χρόνο τους σε διάφορες δραστηριότητες.

Είτε πρόκειται για μουσική, αθλητισμό, εθελοντισμό, ή σε μια από τις πολλές φοιτητικές παρατάξεις και οργανώσεις.

Όποια κι αν είναι τα ενδιαφέροντά σας, θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε νέους ανθρώπους, να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να ενισχύσετε το βιογραφικό σας σημείωμα.

1
Αθλητισμός στο NTU – Work hard, play hard

Ο αθλητισμός αποτελεί τεράστιο κομμάτι της εμπειρίας των φοιτητών του πανεπιστημίου και σας ενθαρρύνουμε να εμπλακείτε – είτε είστε αθλητής υψηλών επιδόσεων, είτε απλά προσπαθείτε να δοκιμάσετε κάτι νέο.

Κάντε φίλους, διασκεδάστε και βρείτε μια νέα πρόκληση – μετατρέψτε τις δυνατότητές σας σε απόδοση και γίνεται καλύτεροι!

2
Εθελοντισμός στο NTU

Αμέτρητες είναι οι ευκαιρίες εθελοντισμού στο NTU – από το να βοηθήσετε παιδιά από την πόλη του ή Nottingham ή να εργαστείτε στο εξωτερικό.

Μέσω του εθελοντισμού θα μάθετε τις δυνατότητες σας αλλά και να κερδίσετε τεράστιες εμπειρίες ζωής μέσα από τέτοιες ευκαιρίες.

3
Ένωση Φοιτητών

Με τους συναρπαστικούς ψυχαγωγικούς, κοινωνικούς, αθλητικούς και ψυχαγωγικούς χώρους, το NTSU διοικείται από φοιτητές. Είναι η καρδιά της φοιτητικής ζωής!

4
Οργανώσεις – Κοινωνικές δραστηριότητες

Με πάνω από 110 οργανώσεις και κοινωνικές δραστηριότητες του πανεπιστημίου θα είναι πραγματικά δύσκολο για εσάς να αποφασίσετε σε ποιες να γίνετε μέλος και να δραστηριοποιηθείτε!

5
Μουσική

Για εσάς που αγαπάτε την μουσική, έχετε την ευκαιρία να νοικιάσετε μουσικά όργανα για προσωπική εξάσκηση ή ακόμα να συμμετάσχετε σε ένα από τα αναγνωρισμένα μουσικά σχήματα είτε είστε ερασιτέχνης είτε με εμπειρία στα μουσικά δρώμενα.

6
Διεθνείς εμπειρίες

Το πανεπιστήμιο είναι υπερήφανο για τα “Παγκόσμια Σαλόνια” του, που είναι οι χώροι που φιλοξενούνται οι διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στόχος του πανεπιστημίου είναι να δώσει στους μαθητές του μια πραγματικά διεθνή εμπειρία γνωρίζοντας άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς ξένους προς τους μαθητές.

7
Υγιές Μυαλό

Η υγεία, η ευτυχία και η ακαδημαϊκή επιτυχία συνδέονται. Γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να προσέχετε τον εαυτό σας για να περάστε όμορφα τα φοιτιτικά σας χρόνια και να αποκτήσετε και να ζήσετε απίστευτες εμπειρίες ζωής κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

8
Ενισχύστε το βιογραφικό σας

Το πανεπιστήμιο προσφέρει πολλές άλλες ευκαιρίες και προγράμματα που μπορείτε να εμπλακείτε για να ενισχύσετε το βιογραφικό σας.

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το πανεπιστήμιο του Nottingham Trent και για εξασφάλιση θέσης, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον αντιπρόσωπο στην Kύπρο, Global Education στο 22780250, 22785022 και 22772244.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending