fbpx

Φύλαξαν το καλό για το τέλος Ευρωπαϊκό και Frederick!

Σε κάθε σωστό γεύμα υπάρχει και το επιδόρπιο, το γλυκό για τελευταίο πιάτο. Ίσως αυτό είχαν υπόψιν τους πριν την έναρξη του χτεσινού τους παιχνιδιού για την τελευταία αγωνιστική του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Αντρών το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Frederick.

Αυτός που χαμογέλασε στο τέλος ήταν το Ευρωπαϊκό που επικράτησε των πρωταθλητών με 5-4, σπάζοντας του και το αήττητο, σε ένα ματς που δύσκολα θα ξεχάσουν όσοι το παρακολούθησαν.

Μαγικό ήταν το Α’ ημίχρονο για τους γηπεδούχους, διάστημα κατά το οποίο προηγήθηκαν με 5-1 και στο μεγαλύτερο διάστημα του 45λέπτου έδειχναν να κάνουν ότι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Λεονάρδος Κυριάκου άνοιξε το σκορ στο 15′ για το Ευρωπαϊκο, για να απαντήσει στο 27′ το Πανεπιστήμιο Frederick με τον Κωνσταντίνο Μακρή.

Τρία λεπτά αργότερα όμως (30′) ο Κυριάκου έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του (2-1), πριν οι Αντρέας Νικολάου  (33′), Άριστος Πιτταράς (41′) και Κυριάκου με το 3ο του προσωπικό τέρμα στο 43′ δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Αχιλλέα Αντρέου.

Οι γαλάζιοι του Frederick βλέποντας τον δείκτη του σκορ να ξεφεύγει, ανασυντάχθηκαν στο Β’ ημίχρονο και παρουσιάζοντας δείγματα του ποδοσφαίρου που τους έδωσε και το πρωτάθλημα, μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με 2 τέρματα από τους Σωτήρη Βασίλειου (55′) και Αντρέα Στυλιανού (59′).

Η σχετική γρήγορη μείωση του σκορ σε 5-3 από τους φιλοξενούμενους έδωσε άγρια ομορφιά στο ματς.

Από τη μια, οι πρωταθλητές ήθελαν τουλάχιστον να κρατήσουν το αήττητο τους, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι ήθελαν να κρατήσουν ότι με κόπο έχτισαν στο Α’ μέρος. Το Frederick πλέον επιτίθετο με μανία προς την εστία του Ευρωπαϊκού που κρατούσε μπάλα και κυνηγούσε ένα 6ο τέρμα για να “σκοτώσει” το ματς.

Τελικά, το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν κι άλλο (5-4) στο 75′ με τον Ανδρέα Μ..

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε το Ευρωπαϊκό να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη γοήτρου, όπως και την κατάκτηση της 3ης θέσης, ενώ το Frederick περιμένει τον εξ αναβολής αγώνα με το Πανεπιστήμιο Κύπρου για να πανηγυρίσει και τυπικά την κατάκτηση του τίτλου.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Παστίτης Α., Παρασκευόπουλος Π., Ανδρέου Α., Κάκος Μ., Σπύρου Α., Γεωργίου Α., Κυριάκου Λ., Λοΐζου Α., Μπακίρης Μ., Νικολάου Α., Πιτταράς Α., Σακαρίδης Ε., Σιακαλλής Α., Μαραγκός Ε., Στροτάκης Γ., Καραπέτσος Μ.

Πανεπιστήμιο Frederick: Πιερή Ι., Στυλιανού Α., Παπαγεωργίου Γ., Μαλλούρης Γ., Βασιλείου Σ., Παπασάββα Μ., Ανδρέας Μ.,  Δημητριάδης Χ., Πιερή Κ., Σάββα Γ., Μακρής Κ., Θεοδώρου Κ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending