fbpx

Θες να ξεκινήσεις υγιεινή διατροφή; Πάρε το φαγητό στην πόρτα σου!

Το ζήτημα της υγιεινής διατροφής είναι κάτι που λίγο-πολύ μας απασχολεί όλους, μιας και θα φάμε 2-3 κυρίως γεύματα μέσα στην ημέρα μας.

Τι γίνεται όμως όταν ανήκεις στην κατηγορία ατόμων που συνηθίζουν να τρέφονται υγιεινά ή που εδώ και καιρό σκέφτονται να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες προς το καλύτερο;

Δες πιο κάτω τι σου βρήκαμε:

 

Σίγουρα, αν εδώ και καιρό ακολουθείς πιστά μια διατροφή, την οποία έχεις καρφιτσώσει στο ψυγείο σου, ξέρεις πολύ καλά ότι απαιτεί πολύ από τον χρόνο σου.

Θα πρέπει να σκεφτείς τι θα φτιάξεις αυτή την εβδομάδα, να πας στην υπεραγορά να πάρεις τα υλικά που χρειάζεσαι και να επιστρέψεις στο σπίτι μαγειρεύοντας τα φαγητά σου. Όμως, πολλές φορές δεν έχεις τον χρόνο, είτε λόγω εξεταστικής, είτε λόγω άλλων προτεραιοτήτων που έχεις στη ζωή σου και η διατροφή πάει περίπατο…

1
Ποια νέα υπηρεσία θα σου… λύσει τα χέρια;

Για να μείνεις πιστός στον στόχο σου και να κάνεις τη διατροφή σου, εμείς βρήκαμε την υπηρεσία “Food 4 U, Made Easy. 4 U.” η οποία θα σε βοηθήσει να τρέφεσαι υγιεινά κάθε μέρα!

Η “Food 4 U, Made Easy. 4 U.” είναι υπηρεσία που σου κάνει delivery στην πόρτα σου τα γεύματα που χρειάζεσαι για την εβδομάδα σου!

Πώς λειτουργεί;

  1. Επισκέπτεσαι τη σελίδα www.food4ucy.com/online-ordering 
  2. Επιλέγεις το Meal Plan που σου ταιριάζει και την ποσότητα που θες (250gr, 350gr ή 500gr).
  3. Τα υγιεινά σου γεύματα θα ετοιμαστούν με τα πιο φρέσκα υλικά (χωρίς τεχνητά χρώματα, γεύσεις και συντηρητικά) και θα μπουν κατ’ ευθείαν στο ψυγείο για να τα παραλάβεις φρέσκα.
  4. Τα γεύματα θα παραδοθούν το συντομότερο στην πόρτα σου. Αν πάλι δεν είσαι σπίτι τότε μπορείς να τα παραλάβεις από κάποια κοντινή σου τοποθεσία.

Έτσι, θα έχεις νόστιμα, θερμιδομετρημένα γεύματα στο ψυγείο σου για να πετύχεις τον στόχο σου για healthy living και healthy eating!

Πόσα στοιχίζει;

Το κάθε Meal Plan στοιχίζει από €6,50 το γεύμα.

Είναι σημαντικό πως μέχρι τις 31/12 έχεις 10% έκπτωση σε κάθε παραγγελία σου από το “Food 4 U, Made Easy. 4 U..

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις την υπηρεσία και είμαστε σίγουροι ότι τόσο η γεύση όσο και η υπηρεσία θα σε καταπλήξει! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για να πάρεις την έκπτωσή σου μιας και αφαιρείται αυτόματα από την παραγγελία σου.

Σκέψου πόσο όμορφα θα νιώθεις βλέποντας το σώμα σου και τη ζωή σου να αλλάζει προς το καλύτερο!

Πόσα και ποια γεύματα περιλαμβάνει το κάθε Meal Plan;

 

Το κάθε Meal Plan αποτελείται από γεύματα για 5 ημέρες. Ανάμεσα σε αυτά είναι πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, σνακ ή και φρέσκος χυμός. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 γευστικότατα Meal Plans, ανάλογα με τον στόχο που έθεσες ή θα επιλέξεις εσύ τα αγαπημένα σου γεύματα που θες να παραλάβεις.

Όλα τα γεύματα περιλαμβάνουν πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και χόρτα. Οι συνταγές του “Food 4 U, Made Easy. 4 U.” είναι νοστιμότατες, και θα βρει κανείς κοτοπουλο με honey-mustard, σολωμό με sweet chili ginger sauce και άλλες πολλές.


Παρήγγειλε τώρα τα γεύματα της εβδομάδας σου από το www.food4ucy.com/online-ordering και επωφελήσου με 10% έκπτωση μέχρι 31 Δεκεμβρίου.


Like Food 4 U, Made Easy. 4 U. στο Facebook

Follow Food 4 U, Made Easy. 4 U. στο Instagram 


Είσαι έτοιμος για μια νέα, υγιεινή ζωή;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending