fbpx

5 Κύπριοι προπονητές γνωστοί για τις παθιασμένες αντιδράσεις τους!

Ασφαλώς και δεν χρειάζεσαι εμένα να σου πω ότι σαν Κύπριοι χαρακτηριζόμαστε σαν “παθιασμένος” λαός.

Βλέπεις το μεσογειακό μας ταμπεραμέντο μας κάνει να πετάμε στους ουρανούς σε κάθε μας χαρά και να πέφτουμε στα πατώματα από απογοήτευση όταν έρθουν οι λύπες.

Σαν λαός, λοιπόν, που μας χαρακτηρίζει το πάθος, θέλουμε στην άκρη του πάγκου της ομάδας να κάθεται ένας άνθρωπος που θα μας νιώθει, θα παθιάζεται όσο εμείς, ενδεχομένως και να ξεφεύγει στις αντιδράσεις του, όπως ακριβώς και εμείς στην κερκίδα.

Γι’ αυτό και ταυτιζόμαστε καλύτερα με τους Κύπριους προπονητές.

Ακολούθως, μπορείς να δεις 5 συμπατριώτες μας προπονητές που ξεχωρίζουν για τις παθιασμένες αντιδράσεις τους:

1
Σωφρόνης Αυγουστή

Από τις μέρες του ως ποδοσφαιριστής ακόμα ήταν γνωστός ο Σωφρόνης για το έντονο πάθος με το οποίο ζούσε τα παιχνίδια, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση ως προπονητής να είναι κάτι διαφορετικό!

Κάθε τέρμα του Απόλλωνα, κάθε στιγμή των παιχνιδιών των γαλάζιων αντιμετωπίζεται από τον 41χρονο τεχνικό πολύ έντονα.

Άλλωστε, ακόμα και αν δεν έτυχε ποτέ να είδες αγώνα των Λεμεσιανών υπό την τεχνική καθοδήγηση του Αυγουστή μια αναζήτηση στο Google θα σου βγάλει πολλές φωτογραφίες σαν την πιο πάνω!

2
Πάμπος Χριστοδούλου

Δόξα, Ολυμπιακός, ΑΕΛ, Ανόρθωση, Εθνική Κύπρου, ξανά ΑΕΛ και Ομόνοια. Αυτοί ήταν οι προπονητικοί σταθμοί μέχρι στιγμής του 51χρονου Πάμπου Χριστοδούλου.

Όποιος τον θυμάται από το ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας από τη Δόξα ακόμα σίγουρα θα θυμηθεί σε κάθε ομάδα του στιγμές όπου ο “Παμπουρίνιο” ήταν πολύ έντονος στις αντιδράσεις του.

Ειδικά στην ΑΕΛ ο γεννημένος στη Γαλάτα τεχνικός μας πρόσφερε μερικά αξέχαστα στιγμιότυπα, ενώ εντύπωση έκανε και ο εντός γηπέδου διάλογος που είχε με τον Piet Velthuizen μετά την γκέλα του τελευταίου στο περσινό ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Το σίγουρο είναι πως ο Πάμπος δεν ζει απλά έντονα κάθε στιγμή του αγώνα, αλλά τη νιώθει βαθιά μέσα στο πετσί του.

3
Αντρέας Μιχαηλίδης

Πολύ εκφραστικός ήταν και ο Αντρέας Μιχαηλίδης κατά τη διάρκεια της προπονητικής του θητείας!

Σίγουρα οι λίγο πιο παλιοί θα θυμούνται τον Λεμεσιανό τεχνικό να διαμαρτύρεται στους διαιτητές, να πανηγυρίζει, να απογοητεύεται με τις χαρακτηριστικές του εκφράσεις στο πρόσωπο.

Από τους προπονητές που ζούσαν για το παιχνίδι με το πάθος, την αγωνία, την ένταση να φαίνονται σε κάθε του κίνηση σε όποια ομάδα και αν προπόνησε, είτε αυτή λεγόταν ΑΕΛ, Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ ή Εθνική Κύπρου!

4
Νίκος Παναγιώτου

Όποιος τον έζησε ως ποδοσφαιριστή στην Ανόρθωση κυρίως δεν θα εκπλάγηκε όταν ως προπονητής πια ζει το 90λεπτο σαν να κρέμεται η ζωή του από αυτό.

Ο 47χρονος τεχνικός, κυρίως κατά τις 2 θητείες του στον Ερμή Αραδίππου, ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός (χαρακτηριστική η πιο πάνω φώτο) στον πάγκο προσπαθώντας, όπως και οι υπόλοιποι αυτής της λίστας, να καθοδηγήσει τους ποδοσφαιριστές του ούτως ώστε να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που είχε στο μυαλό του.

5
Λούκας Χατζηλούκας

Μπορεί λόγω της παρουσίας του σε μια ομάδα που δεν κουβαλά πολύ κόσμο, όπως είναι η Δόξα, να μην παίρνει μεγάλη προβολή, αλλά ο Λούκας Χατζηλούκας ζει με όλο του το είναι κάθε αγώνα των Κατωκοπιτών!

Εξάλλου, ως ποδοσφαιριστής ακόμα του ΑΠΟΕΛ δεν περνούσε απαρατήρητο το πάθος που έβγαζε μέσα στο γήπεδο και όταν το έχεις δεν το χάνεις ποτέ.

Πολλές είναι οι φορές που ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον 51χρονο Παφίτη είτε να τα λέει σε έντονο ύφος με τους διαιτητές είτε να δίνει οδηγίες στους παίχτες του με στυλ παρόμοιο με την πιο πάνω φωτογραφία.

Ποιο Κύπριο προπονητή ξεχωρίζεις για το πάθος που έβγαζε στον πάγκο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending