fbpx

Πήγαινε στο μιούζικαλ «Μάγος του Οζ» στην Λευκωσία!

Ο «Μάγος του Οζ», η κινηματογραφική ταινία του 1939 που έχει ασκήσει την μεγαλύτερη επιρροή ζωντανεύει αυτά τα Χριστούγεννα.

Η Youth Dramatic Arts (YDA) ανεβάζει το γνωστό μουσικοχορευτικό μιούζικαλ O «Μάγος του Οζ» ακολουθούμενη την επιτυχία της περσινής παράστασης «Grease». Ένα θεαματικό και οικογενειακό μιούζικαλ με εκπληκτικά κοστούμια, ζωντανό τραγούδι και χορό.

Το μιούζικαλ θα βρίσκεται κοντά μας για μόνο 2 παραστάσεις στο Δημοτικό θέατρο Λατσιών, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 7:30. Το ξεχωριστό της παράστασης είναι ότι οι θεατές θα απολαύσουν μια πλειάδα επαγγελματιών ηθοποιών αλλά και ταλαντούχων νεαρών ανερχόμενων καλλιτεχνών που τραγουδούν και χορεύουν.

Ειδικοί προσκεκλημένοι στην VIP νύχτα, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, με ξεχωριστές εμφανίσεις από επαγγελματίες του West End του Λονδίνου.

Μη χάσετε το event των Χριστουγέννων και την ευκαιρία να ταξιδέψετε μουσικά με την Dorothy και τους φίλους της με τον πιο ευφάνταστο τρόπο στη Σμαραγδένια πόλη .

Μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήριά σας στο www.soldoutticketbox.com .

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Στο μελαγχολικό τοπίο του Κάνσας, η Ντόροθι, ένα ορφανό κορίτσι, ζει στη φάρμα των θείων της. Η ζωή της κυλάει τόσο μονότονα, που αισθάνεται πλήξη και ονειρεύεται να ζήσει φανταστικές περιπέτειες. Η ευχή της δεν αργεί να πραγματοποιηθεί, αφού ένας δυνατός ανεμοστρόβιλος παρασύρει το σπίτι της σε έναν κόσμο εντελώς διαφορετικό, στη μαγική χώρα του Οζ. Εκεί θα συναντήσει το Σκιάχτρο, τον Τενεκεδένιο Ξυλοκόπο και το Φοβητσιάρικο Λιοντάρι, κι όλοι μαζί θα ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι για να βρουν τον περίφημο Μάγο, που μπορεί να πραγματοποιήσει όλες τις επιθυμίες τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς: «Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» και τα «STARBUCKS»

Εσύ θα παρακολουθήσεις την μαγευτική παράσταση;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending