fbpx

Γαλανόλευκος βάφτηκε ο τίτλος στο ποδόσφαιρο!

Νίκη και φιέστα συνδύασε το Πανεπιστήμιο Frederick στον εξ αναβολής αγώνα του με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, αφού οι πρωταθλητές επικράτησαν με 1-3 στην τελευταία τους αγωνιστική υποχρέωση στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Αντρών και πανηγύρισαν με τον πλέον γλυκό τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο μετά από αρκετά χρόνια.

Με την υπόθεση “τίτλος” να είχε ουσιαστικά κριθεί, ο αγώνας είχε καθαρά χαρακτήρα γοήτρου. Το πανεπιστήμιο της Λεμεσού ήθελε να κλείσει την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μόλις στο 10′ προηγήθηκε με τον Σωτήρη Βασιλείου. Στο 17′ ο Κωνσταντίνος Μηνά έκανε το 0-2, αποτέλεσμα που έμελλε να σφραγίσει τις προσπάθειες των 2 ομάδων στο Α’ ημίχρονο.

Στο 67′ ο Αντρέας Στυλιανού έκανε το 0-3 για τους πρωταθλητές για να μειώσει ο Νικόλας Χαραλάμπους στο 76′ για το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Έτσι, έχοντας μόλις μια ήττα σε 6 παιχνίδια και έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα το Frederick πανηγύρισε δεόντως την κατάκτηση του τίτλου, ενώ από την άλλη το Πανεπιστήμιο Κύπρου ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα καταλαμβάνοντας την 4η και τελευταία θέση.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Βασιλείου Θ., Ππούνας, Βασιλείου Φ., Κασαπάκης, Χαραλάμπους, Αγγελή, Παναγιώτης, Λαμπή, Μαχαιρίτης

Πανεπιστήμιο Frederick: Στυλιανού, Κυριάκου, Στυλιανίδης, Βασιλείου, Μασώνου, Μάλλουρας, Παπασάββας, Ζαντής, Παπαγεωργίου, Μηνά, Σάββα, Δημητριάδης, Θεοδώρου

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending