fbpx

Στο δασικό πάρκο Λεμεσού θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη Άνοιξη, το Legion Run!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το πιο περιπετειώδες και συνάμα διασκεδαστικό γεγονός μίας ακόμα άνοιξης! Μετά από την περσινή επιτυχία, το Legion Run επιστρέφει και το 2019 στην Κύπρο!

Επιστρέφει δηλαδή στη χώρα απ’ όπου όλα άρχισαν, με το πρώτο εγχείρημα να γνωρίζει τότε απίστευτη επιτυχία, με αποτέλεσμα στα χρόνια που ακολούθησαν να έχει πραγματοποιηθεί και σε άλλες 12 χώρες ανά τον κόσμο!

Η φετινή διαδρομή με τα εμπόδια λάσπης, φωτιάς, πάγου και συρματοπλέγματος  θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά στη Λεμεσό, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019. Και επειδή η συνταγή του 2018 ήταν απολύτως επιτυχημένη, ως ο πιο κατάλληλος χώρος για να στηθεί το πιο πάνω σκηνικό έχει επιλεγεί  και φέτος το Δασικό Πάρκο Λεμεσού, πίσω από το αθλητικό κέντρο «Σπύρος Κυπριανού».

1
Το αγάπησε η Λεμεσός!

Το Legion Run πραγματοποιείται κάθε χρόνο και πλέον έχει καταστεί παγκόσμιο γεγονός. Τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και σε νέες αγορές, ξεπερνώντας τα όρια της Ευρώπης απ’ όπου ξεκίνησε και φτάνοντας στην Ασία και τη Μέση Ανατολή.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως σωματικής διάπλασης ή άλλων φυσικών κριτηρίων.

Μετά την απουσία το 2017, η Κύπρος επέστρεψε πέρσι στο παγκόσμιο καλεντάρι, αφού οι διοργανωτές του Legion Run διαπίστωσαν πόσο πολύ το είχε λατρέψει το κοινό της χώρας μας τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και για πρώτη φορά το έδωσαν στην πόλη της Λεμεσού, με το εγχείρημα να στέφεται με επιτυχία!

2
Δώρα Χριστουγέννων!

Για πρώτη φορά το Legion Run της Κύπρου, σε ένδειξη εκτίμησης προς το κοινό της χώρας μας για την αγάπη που δείχνει στον θεσμό διαχρονικά, δίνει φέτος την ευκαιρία σε όσους θα λάβουν μέρος, να συνδυάσουν την αγορά εισιτηρίων με Χριστουγεννιάτικες προσφορές και δώρα! Συγκεκριμένα, προσφέρονται σε πολύ χαμηλές τιμές κατά την περίοδο των γιορτών, προϊόντα ένδυσης του Legion Run, εάν συνδυαστούν με την αγορά εισιτηρίων. Αυτά είναι:

  • Φανελάκι Legion Run και εισιτήριο: 40 ευρώ (αντί για 64).
  • Γυναικεία κολάν (leggings) και εισιτήριο: 60 ευρώ (αντί για 84).
  • Αθλητική μπλούζα (sweatshirt) και εισιτήριο: 60 ευρώ (αντί για 84).

Εγγραφές και εισιτήρια

Η εγγραφή και η αγορά εισιτηρίου γίνεται εύκολα μέσω της ιστοσελίδας legionrun.com. Το κόστος εγγραφής περιλαμβάνει τη συμμετοχή, μια μπύρα, φανελάκι «I am Legion», ντους και πόσιμο νερό κατά μήκος της διαδρομής.

Η πώληση των εισιτηρίων έχει χωριστεί, όπως κάθε χρόνο, ανά περιόδους. Σημειώνεται πως τα ομαδικά είναι πιο φτηνά από τα ατομικά. Οι τιμές αυξάνονται στο τέλος του κάθε μήνα. Ουσιαστικά, όσο πιο νωρίς αγοράσετε, τόσο καλύτερη θα είναι και η τιμή σας, τόσο για τα μεμονωμένα εισιτήρια όσο και για ομαδικά.

Το Legion Run δεν είναι διαγωνισμός. Ο κοινός στόχος είναι η ολοκλήρωση της διαδρομής και η ηθική ικανοποίηση. Άρα όλοι είναι νικητές! Ναι μεν αποτελεί προσωπική πρόκληση, όμως για να φτάσει κάποιος στον τερματισμό θα χρειαστεί και ομαδικότητα.

Κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, κάθε ομάδα θα δοκιμάσει τις αντοχές της και το πόσο μπορούν τα μέλη της να συνεργαστούν. Αποδεδειγμένα το Legion Run ενισχύει τη συναδελφικότητα. Οι εταιρείες μπορούν να προσφέρουν στους υπαλλήλους τους έναν ξεχωριστό τρόπο για να βελτιώσουν την ομαδικότητά τους και φυσικά να επωφεληθούν από τα εταιρικά πακέτα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending