fbpx

5 ανερχόμενοι “θρύλοι” του ποδοσφαίρου!

Δεν είναι λίγοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές όπου μας έχουν αφήσει άφωνους με τις επιδόσεις τους. Πολλοί από αυτούς χαρακτηρίστηκαν ως το “μέλλον του ποδοσφαίρου”.

Με αφορμή αυτό, προβληματίστηκα, έκανα έρευνα και σας παρουσιάζω 5 ανερχόμενα ταλέντα του ποδοσφαίρου.

Διάβασε για ποιους μιλώ πιο κάτω!

1
Kylian Mbappe

Ο νεαρός Γάλλος, στα 19 του αποτελεί ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα του ποδοσφαίρου.

Στα 18 του, αποτέλεσε την δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η Paris Saint-Germain, ξόδεψε 180 εκ. ευρώ για την απόκτησή του από τη Monaco. Στο περασμένο Moundial, αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος νεαρός ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης.

Αποτελεί υποψήφιο του Ballon d’Or ενώ επίσης κατέκτησε με την ομάδα του το πρωτάθλημα και Κύπελλο Γαλλίας. Αποτελεί ένα παίκτη φαινόμενο όπου το μέλλον ολοφάνερα του ανήκει.

2
Gabriel Jesus

Ο 21χρονος επιθετικός της Manchester City, αποτελεί ένα πολύ υποσχόμενο πρόσωπο. Είναι ένας παίκτης-πρότυπο για πολλούς νέους ποδοσφαιριστές.

Κατά το Mundial του 2014 στο Rio De Janeiro, μπογιάτιζε τις γειτονιές. Σήμερα, αποτελεί τη δεύτερη επιλογή του Pep Guardiola για την θέση του επιθετικού στη Manchester City, ενώ αγωνίζεται και με τα χρώματα τις εθνικής του ομάδας!

3
Jadon Sancho

Είναι μόλις 18 ετών. Αγωνίζεται στην Borrusia Dortmund στην θέση του αριστερού μέσου, ενώ πήρε τον περασμένο μήνα την πρώτη του κλήση από τα “Τρία Λιοντάρια”. Επίσης αναδείχθηκε ως παίκτης του μήνα για τον μήνα Οκτώβριο!

Αποτελεί ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα της Αγγλίας. Paris Saint-Germain, Manchester City, Chelsea και Arsenal παρακολουθούν από κοντά την πρόοδο του και την ανέλιξή του. Αναμένεται μεγάλη μάχη για την υπογραφή του.

4
Trent Alexander-Arnold

Ο δεξιός μπακ της Liverpool, είναι ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα που αναδείχθηκαν μέχρι τώρα στη φετινή Premier League! Ο μόλις 20 ετών Άγγλος, ήταν και στο shortlist για το “Golden Boy Award“.

Αγωνίζεται επίσης με την εθνική Αγγλίας, ενώ συμμετείχε και στο World Cup του περασμένου καλοκαιριού.

Έχει καταπληκτικό σουτ. Μέχρι τώρα, πέτυχε 4 goal, τα 2 από στημένα έξω από την περιοχή, απέναντι σε Hoffenheim και Watford.

5
Matthijs de Ligt

Ο νεαρός αμυντικός του Ajax, βρίσκεται ψηλά στη λίστα των μεγάλων της Ευρώπης. Η Barcelona, έχει εκδηλώσει φοβερό ενδιαφέρον για τον νεαρό, καθώς η Manchester United, Tottenham, Real Madrid και Paris Saint-Germain είναι έτοιμοι να δώσουν σκληρή μάχη για τον 19χρονο Ολλανδό.

Έχει ύψος 1,88 και είναι αρκετά γρήγορος. Εξαιρετικός αμυντικά με πολύ καλή οπτική του γηπέδου. Είναι ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα του φετινού Ajax, όπου βρίσκεται στην 2η θέση της Eredivisie μετά την PSV Eindhoven.

Ποιος πιστεύεις πως έχει το πιο “λαμπρό” μέλλον;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending