fbpx

ΚΑΦΕΣ ΛΑΪΚΟΥ: 70 χρόνια χρυσής αναδρομής, με μια συλλεκτική σειρά από την εικαστικό Μαρία Αριστείδου!

Από το 1948, ο αγαπημένος μας Καφές Λαϊκού ταυτίζει το πλούσιο άρωμα του, το χρυσό χαρμάνι του και την μοναδική γεύση του με τις πιο νοσταλγικές μας στιγμές.

Φέτος, γιορτάζει τα 70 χρόνια της χρυσής του αναδρομής και σου χαρίζει μια συλλογή από 4 επετειακά φλιτζανάκια, σχεδιασμένα από την εικαστικό και πρέσβειρα του Καφέ Λαϊκού Μαρία Αριστείδου, η οποία εμπνεύστηκε από την ιστορία του πιο εκλεκτού καφέ του νησιού μας.

Έτσι από τον Νοέμβριο, επιλέγοντας το κουτί προσφοράς που περιέχει 2 συσκευασίες Χρυσού καφέ Λαϊκού 200 γρ., παίρνεις δώρο το πρώτο συλλεκτικό φλιτζανάκι. Η κυκλοφορία και των 4 χρωμάτων θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2019, όπου θα έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις την δική σου ολοκληρωμένη συλλεκτική σειρά.

Αναζήτησέ τα λοιπόν, στις προωθητικές συσκευασίες που θα βρεις στα ράφια των υπεραγορών και φτιάξε τις δικές σου στιγμές Λαϊκού,  με αυτούς που αγαπάς.

1
Μαρία Αριστείδου, πρέσβειρα του Καφέ Λαϊκού!

H Μαρία Αριστείδου, με σπουδές καλών τεχνών στο Manchester Metropolitan University και MA in Arts Health στο University of Central Lancashire, εφαρμόζει την τεχνική στρωματοποίησης (layering technique) χρησιμοποιώντας σαν πρώτη ύλη τον Κυπριακό Καφέ Λαϊκού.

Ο Χρυσός Καφές Λαϊκού και η Μαρία Αριστείδου κοινοποίησαν το 2017 την αρχή μιας μοναδικής συνεργασίας. Η γνωστή εικαστικός, γνωρίζει την τέχνη του καφέ καλύτερα, μιας και τα μοναδικά της εκθέματα με βάση τον καφέ, τυγχάνουν αναγνωρισιμότητας  σε όλο τον κόσμο.

Καφές Λαϊκού Facebook Page

Καφές Λαϊκού Instagram Profile

Μαρία Αριστείδου Facebook Profile

Μαρία Αριστείδου Instagram Profile

#stigmeslaikou #stigmeszois #pantakaipantou

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending