fbpx

Μάθε τι κάνει και πού βρίσκεται σήμερα η Καλομοίρα!

Η αξιολάτρευτη, αγαπησιάρικη και… δεν ξέρω εγώ τι άλλο Καλομοίρα Σαράντης, την οποία η γενιά μας είχε γνωρίσει από το Fame Story 2 (μιας και ήταν η νικήτρια), βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Για την παρέα” τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2018.

Η Καλομοίρα δεν μας συνηθίζει σε πολλές τηλεοπτικές εμφανήσεις, μιας και πλέον δεν ζει στην Ελλάδα (απλώς πηγαινο-έρχεται όπως αποκάλυψε), αλλά διαμένει στην Αμερική με τον άντρα της Γιώργο Μπούσαλη και τα 3 παιδιά τους.

Δες πιο κάτω τι άλλο είπε στη συνέντευξή της:

1
Μπορεί η ίδια να έχει μεγαλώσει, αλλά δεν άλλαξε καθόλου

Συνεχίζει να μιλάει με τον ίδιο ενθουσιασμό και αισιοδοξία όπως τη γνωρίσαμε πριν χρόνια, όταν μας τραγουδούσε το “Νομίζεις καρδιά μου αν φύγεις χάθηκα” και το “...Είναι γραμμένη για ‘σένα η μοίρα, εγώ είμαι Καλομοίρα!”.

Η Καλομοίρα όπως είπε στη συνέντευξή της είναι μια συνηθισμένη μητέρα και νοικοκυρά (με τη διαφορά ότι κάνει γυμναστική το πρωί!): Ξυπνάω πάω γυμναστήριο, ετοιμάζω φαγητό για τον άντρα μου και τα παιδιά.

Όταν ο Μουτσινάς τη ρώτησε από πού έμαθε να μαγειρεύει είπε: “Μέσω του Pinterest!” και  πως νιώθει πολύ περήφανη για αυτό.

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε την “γκάφα” της στην ενότητα “Τι έχεις ντυθεί;” όπου σύγχυσε την Κατερίνα Καινούριου με την Ελένη Μενεγάκη, κάνοντας τους όλους να ξεσπάσουν σε γέλια

2
Δες το πιο κάτω βίντεο και θα καταλάβεις!

https://www.youtube.com/watch?v=Ucb9VpGNeDM

Η Καλομοίρα μίλησε επίσης για την καθημερινή παρουσία της στο Instagram, για τα μηνιαία Giveaways που κάνει, καθώς και για ποιο λόγο δεν φοβάται να ανεβάζει stories και posts με τα πρόσωπα των παιδιών της στο Instagram!

Ακολούθησέ την στο Instagram και είμαι σίγουρος πως θα τη λατρέψεις: @itskalomira

3
Ας κάνουμε ένα ισχυρό #throwback:

Eσύ μπορείς να φανταστείς την Καλομοίρα σαν μια μαμά όπως όλες τις άλλες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending