fbpx

Δώρα αγάπης στα Starbucks για την ενίσχυση του «Ιδρύματος Σοφία για τα παιδιά»!

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που μοιραζόμαστε στιγμές χαράς και αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για καιρό. Οι μέρες των γιορτών, είναι μια ευκαιρία να δούμε τον κόσμο με μάτια γεμάτα ευγνωμοσύνη για όσα έχουμε και να δείξουμε έμπρακτα τα συναισθήματά μας σε όσους αγαπάμε και στέκονται δίπλα μας. Τα Χριστούγεννα σημαίνουν ευτυχία και όμορφες μοναδικές στιγμές αγάπης, γιατί καθένας από εμάς αυτές τις μέρες δίνει ένα κομμάτι του εαυτού του σε κάποιον άλλον.

Στα πλαίσιο αυτό, τα Starbucks δείχνουν έμπρακτα για άλλη μια φορά τη στήριξή τους στο «Ίδρυμα Σοφία για τα παιδιά», που επικεντρώνει τις δράσεις του στο δικαίωμα κάθε παιδιού να ονειρεύεται τη ζωή με αξιοπρέπεια, όχι μόνο ως δυνατότητα επιβίωσης σήμερα, αλλά με προοπτική και ελπίδα για το μέλλον με την υποστήριξη μιας πρωτοβουλίας αγάπης.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, από τις 12.00 – 17.00 το απόγευμα, το κατάστημα Starbucks στη Θεμιστοκλή Δέρβη, θα φιλοξενήσει εθελοντές και μέλη του ιδρύματος στο, οι οποίοι θα διαθέτουν προς πώληση χειροποίητα αντικείμενα από την Κένυα και πολλά άλλα προϊόντα του ιδρύματος με στόχο την οικονομική στήριξή του.

Τα Starbucks προσκαλούν τους πελάτες τους να αγοράσουν δώρα ιδιαίτερα, φτιαγμένα με αγάπη, να διασκεδάσουν με πολλές εκπλήξεις, τόσο για τους μικρούς όσο και για μεγάλους και να «κρατήσουν την στιγμή» συντροφιά με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

Από την πλευρά τους τα Starbucks, θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με μουσική και δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, όπως Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες για παιδιά, ιδέες για περιτύλιγμα χριστουγεννιάτικων δώρων και φυσικά όλοι να απολαύσουν τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα ροφήματά στα εορταστικά κόκκινα ποτήρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Starbucks στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης και της ενδυνάμωσης των αξιών που διέπουν την εταιρία, υποστηρίζουν ενεργά τον οργανισμό «Ίδρυμα Σοφία για τα παιδιά» τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Από το 2018, με κάθε χρήση της κάρτας My Starbucks Rewards για αγορά προϊόντων, 5 λεπτά διατίθενται για τη στήριξη του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω» που δραστηριοποιείται σε ολοήμερα Δημοτικά σχολεία, εξοπλίζοντάς τα με κουζίνες στις οποίες μαγειρεύουν εθελοντικά άνεργες μητέρες παιδιών που φοιτούν σε αυτά.

Πιστέψτε στα θαύματα, αφεθείτε στη μαγεία των εορτών και ζήστε το όνειρο των Χριστουγέννων μέσα από τα μάτια ενός παιδιού!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending