fbpx

Πάνω από 1200 οικογένειες θα στηρίξει η εκστρατεία «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα!

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), εκφράζουν θερμές ευχαριστίες και την απέραντη ευγνωμοσύνη τους, σε όλους όσους στήριξαν για 5η συνεχή χρονιά, την εκστρατεία «Υιοθετήστε» μια οικογένεια τα Χριστούγεννα. Με τη συμβολή όλων, το ΠΣΣΕ σε συνεργασία με τα Επαρχιακά του Συμβούλια/Σώματα Εθελοντών, κατάφερε να προσφέρει τη δυνατότητα να νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων, πέραν των 1200 οικογενειών που έχουν ανάγκη.

Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες και στους αμέτρητους εθελοντές που υποστήριξαν την εκστρατεία και βοήθησαν, χωρίς καμία χρηματική αμοιβή, στη συλλογή, ετοιμασία και διάθεση των χριστουγεννιάτικων πακέτων στα παιδιά και στις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε και η συμβολή των υποστηρικτών της εκστρατείας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά: Κοινοτική Αστυνόμευση, Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ, Τσιμεντοποιία Βασιλικού, ALPHA BANK CYPRUS, CIIM –Cyprus International Institute of Management και RPM LITHOGRAPHICA.

Η ανταπόκριση των πολιτών του νησιού μας, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική και πέρα από κάθε προσδοκία. Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την περίσσεια αγάπη, για την οποία γίναμε μάρτυρες όλες αυτές τις μέρες, αφού προσφέρθηκαν στα γραφεία μας σε όλες τις πόλεις, τρόφιμα, χριστουγεννιάτικα εδέσματα, παιχνίδια και τόσα άλλα δώρα, από εθελοντικές οργανώσεις, οργανωμένα σύνολα, εταιρείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, οργανισμούς, κ.ά.

Κάθε χριστουγεννιάτικο πακέτο που έφτασε κοντά μας έχει τη δική του ιστορία: συνταξιούχοι και άλλοι πρόσφεραν ακόμη και από το υστέρημα τους, παιδάκια συνοδευόμενα από τους γονείς τους πρόσφεραν δώρα με καρτούλες και ευχές που έγραψαν τα ίδια, άλλοι πολίτες θυσίασαν ουσιαστικό προσωπικό χρόνο για να συλλέξουν σε οργανωμένη βάση χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης. Πίσω από κάθε ιστορία κρύβεται η ανθρωπιά και ο αλτρουισμός αλλά και η αγάπη που πάντοτε ξεχειλίζει σε αυτό τον τόπο.

Ηλίας Δημητρίου | Πρόεδρος
Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending