fbpx

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια ενημερωτική ημερίδα Erasmus+ του Πανεπ. Λευκωσίας!

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συνεχίζει δυναμικά στον τομέα της διεθνούς κινητικότητας των νέων! Η ετήσια ενημερωτική ημερίδα του Γραφείου Erasmus+ του Πανεπιστημίου φιλοξένησε σειρά από αρμόδιους ΜΚΟ.

Το Γραφείο Erasmus του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργάνωσε στις 11 Δεκεμβρίου 2018 την ετήσια πια Ενημερωτική Ημερίδα για το πρόγραμμα Erasmus+ στην καφετέρια του Πανεπιστημίου, Coffeeology101, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση φοιτητών και καθηγητών για τις ευκαιρίες που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι Μη Κυβερνητικών Οργανισμών (ΜΚΟ), οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε θέματα κινητικότητας των νέων και εθελοντικής εργασίας.

Δυναμικά παρόντες ήταν για ακόμη μία χρονιά οι: Erasmus Student Network-Nicosia (ESN), Youth Board of Cyprus, YEU Cyprus, Cyprus Youth Council, Youth Dynamics, Agros Environmental Group, PlanBe-Plan it Be it, Cyprus Youth Clubs, CARDET και StudentLife. Οι οργανισμοί αυτοί παρείχαν ενημερωτικό υλικό και σχετικά δώρα σε περισσότερους από 100 ενδιαφερόμενους φοιτητές.

Υπενθυμίζεται ότι σε περσινή δημοσίευση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αφορούσε τις στατιστικές του προγράμματος Erasmus+, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έλαβε την πρώτη θέση ως προς τον αριθμό κινητικότητας φοιτητών που φοιτούν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου και είχε καταταχθεί πρώτο όσο αφορά τη διεθνή κινητικότητα, η οποία επικεντρώνεται σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Γραφείο Erasmus του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ευχαριστεί θερμά όλους τους οργανισμούς που συμμετείχαν στη δεύτερη Ενημερωτική Ημερίδα του προγράμματος Erasmus+. Η παρουσία τους ήταν εξαιρετικής σημασίας και βοηθά στη διεύρυνση της δημοτικότητας του προγράμματος Erasmus+ στην Κύπρο γενικότερα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending