fbpx

Reading University: Νέο πρόγραμμα MSc Consumer Behaviour από τον Σεπτέμβριο του 2019!

Το Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Διεθνούς Ανάπτυξης, Γεωργίας και Οικονομίας (GIIDAE) του Πανεπιστημίου του Reading θα προσφέρει από τον Σεπτέμβριο του 2019 το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Consumer Behaviour.

Αυτό το νέο & συναρπαστικό πρόγραμμα θα παρέχει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων σχετικά με τις εξελισσόμενες έννοιες της συμπεριφοράς των καταναλωτών μέσω της εφαρμογής της θεωρίας και της πρακτικής μέσω έργων εξωτερικών πελατών που θα επιτρέψει στους φοιτητές να αναπτύξουν δεξιότητες που εκτιμούν ιδιαίτερα οι εργοδότες.

Ο διευθυντής του προγράμματος Ed Collins δήλωσε: «Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους φοιτητές για σταδιοδρομία σε οργανισμούς με επίκεντρο τον καταναλωτή, εισάγοντάς τους στις πιο πρόσφατες θεωρητικές ιδέες και καλύτερες πρακτικές στη συμπεριφορά των καταναλωτών.

Στόχος μας είναι να επιταχύνουμε και να διευρύνουμε τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους βελτιώνοντας την ικανότητά τους να συμβάλλουν στους οργανισμούς τους μέσω της βαθύτερης κατανόησης των καταναλωτών, ενώ παράλληλα τους επιτρέπουν να γίνουν ανεξάρτητοι στοχαστές βοηθώντας στις λύσεις προβλημάτων αναπτύσσοντας τις δεξιότητές τους μέσω της μάθησης δράσεων».

Η έναρξη του προγράμματος είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο του 2019 και θα δώσει στους φοιτητές τη δυνατότητα να κατανοήσουν τις προκλήσεις που σχετίζονται με τον καταναλωτή και τις οποίες αντιμετωπίζουν διάφοροι οργανισμοί, από τις νεοσύστατες και τις μη κερδοσκοπικές επιχειρήσεις έως τους μεγαλύτερους οργανισμούς.

Ο Ed εξηγεί: «Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους σπουδαστές μας να γίνουν ικανοί φοιτητές εργαζόμενοι μαζί για να δημιουργήσουμε ξεχωριστούς, εξειδικευμένους εργαζόμενους πτυχιούχους με κατανόηση της θεωρίας που στηρίζει την καταναλωτική συμπεριφορά και την ιστορία της καταναλωτικής κουλτούρας σε σχέση με κάθε είδους αγαθά και υπηρεσίες από τα παραδοσιακά αναλώσιμα αγαθά (FMCG) στις μη κερδοσκοπικές βιομηχανίες».

Το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για αποφοίτους τόσο από επιχειρηματικό όσο και από μη επιχειρηματικό υπόβαθρο.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • Consumer Behaviour: Concepts and Theories
  • Contemporary Issues in Consumer Behaviour Marketing
  • Consumer Attitudes
  • Nudging and Behaviour Change
  • Research Methods
  • Individual Capstone Project

Για περισσότερες πληροφορίες για το Reading University, μπορείτε να επικοινωνήσετέ με τον αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Education Services, στο 22 780250 η 22 772244.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending