fbpx

Νέο Starbucks® Blonde Roast: Απαλό χαρμάνι αλλά με ένταση, ιδανικό για κάθε μας στιγμή!

Η έναρξη κάθε νέου χρόνου σηματοδοτεί τη θέλησή μας για αλλαγή και ανανέωση σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Αυτόν τον Χειμώνα, τα Starbucks ανταποκρινόμενα στις ανάγκες των φίλων του καφέ, καλωσορίζουν το 2019 με το νέο τους χαρμάνι Starbucks® Blonde Roast, το πρώτο ελαφρά καβουρδισμένο χαρμάνι, που προσφέρει μια απαλή και γλυκιά εμπειρία καφέ, αλλά με την ίδια απαράμιλλη ποιότητα και ένταση που χαρακτηρίζει όλες τις ποικιλίες καφέ των Starbucks.

Το νέο χαρμάνι ήρθε για να μείνει και μπορείτε να το απολαμβάνετε σε όλα τα ροφήματα με βάση τον espresso, ζεστά ή κρύα. Με αυτόν τον τρόπο τα Starbucks κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους να προσφέρουν στους λάτρεις του καφέ τη δύναμη της επιλογής σε κάθε τους ρόφημα. Από αυτόν τον χειμώνα, εκτός από τις αμέτρητες εναλλακτικές εξατομίκευσης ροφημάτων, θα έχετε δύο βασικές επιλογές χαρμανιού για όλα τα ροφήματα με βάση τον espresso. Δεν συμφωνείτε άλλωστε πως δύο χαρμάνια είναι καλύτερα από ένα;

Αυτό που κάνει τον Starbucks® Blonde Roast να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει ένα ήπιο, διακριτικά γλυκό και ταυτόχρονα απίστευτα δυναμικό προφίλ. Και αυτό γιατί, οι επιλεγμένοι κόκκοι καφέ 100% Arabica που προμηθεύονται τα Starbucks μέσω ηθικών διαδικασιών, καβουρδίζονται σε ελαφρώς χαμηλότερη θερμοκρασία από το κλασικό χαρμάνι Starbucks® Signature Espresso Roast.

Αυτό προσδίδει στο νέο χαρμάνι μια εκλεπτυσμένη καραμελένια γεύση με νότες εσπεριδοειδών. Παράλληλα, είναι γευστικά απόλυτα ισορροπημένο, αφού το ελαφρύτερο καβούρδισμα (εξού και το “Blonde”), δημιουργεί ένα απαλό προφίλ καφέ με υψηλή οξύτητα και ελαφρύ σώμα. Επιπλέον, το χαρμάνι αυτό χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερες νότες λουλουδιών που αναδεικνύουν τον έντονο χαρακτήρα του καφέ. Το νέο Starbucks® Blonde Roast, είναι η απάντηση σε όσους ζητούσαν ένα ελαφρύτερο καβουρδισμένο χαρμάνι με πιο ήπια γεύση στον καθημερινό τους καφέ.

Θέλετε κι εσείς να το δοκιμάσετε; Από τις 8 έως και τις 14 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του καφέ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το Starbucks® Blonde Roast, δωρεάν στο αγαπημένο τους ρόφημα. Παράλληλα, σε όλα τα καταστήματα Starbucks θα διεξαχθούν Γευσιγνωσίες Καφέ όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο χαρμάνι σε σύγκριση με το κλασικό Signature Espresso Roast σε ζεστά ή κρύα ροφήματα, ώστε να ανακαλύψουν ποιο ταιριάζει καλύτερα στη δική τους γευστική παλέτα. Ρωτήστε τον δικό σας barista για την ημέρα και ώρα και προσθέσετε το στο πρόγραμμά σας.

Μην ξεχνάτε ότι οι baristas και οι Coffee Masters των Starbucks είναι πάντα στη διάθεσή σας για να μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις και την δεξιοτεχνία τους στον καφέ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους το ζητήσετε.

Εκτός από το νέο χαρμάνι Starbucks® Blonde Roast, που μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά σε κάθε αγαπημένο σας ρόφημα espresso, όπως Americano, Latte, Cappuccino, κ.α., από τις αρχές Ιανουαρίου θα βρείτε ακόμη μια νέα επιλογή ροφήματος για να ζεσταθείτε και να χαλαρώσετε τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Το Νέο Cereal latte με κρεμώδες γάλα βρώμης, espresso και τραγανές νιφάδες δημητριακών θα αποτελέσει την καλύτερη επιλογή για το ξεκίνημα ή και το τελείωμα της ημέρας.

Και μην ξεχνάτε! Για κάθε τέλειο ρόφημα υπάρχει και ένα τέλειο θερμός. Στα καταστήματα Starbucks θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία, με υπέροχα μοντέρνα σχέδια που θα διατηρούν τον καφέ σας ζεστό ή κρύο. Κάθε φορά που φέρνετε το δικό σας θερμός ή επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι για το ρόφημά σας, τα Starbucks σας προσφέρουν δωρεάν adds-ons, όπως σαντιγί, σιρόπι γεύσεων ή επιπλέον δόσεις espresso ως ένα μικρό ευχαριστώ που με τον δικό σας τρόπο συμβάλλετε στη μείωση των απορριμμάτων και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Νέος Starbucks® Blonde Roast
Απαλοοοοοος αλλά με ένταση!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending