fbpx

Οι πρωταθλητές στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2018!

Γ. Αχιλλέως και Ά. Ελευθρίου πρωταθλητές σκητ 2018!

Στους έφηβους πρώτευσε ο Πέτρος Εγγλεζούδης, στις νεάνιδες η Σωτηρία Ανδρέου και στους παίδες ο Κυριάκος Μιχαήλ

Οι συνήθεις … ύποπτοι, ήταν οι πρωταθλητές στο σκητ to 2018, στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ!

Ο διεθνής σκοπευτής του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου Γιώργος Αχιλλέως και η διεθνής σκοπεύτρια της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού Άντρη Ελευθερίου εξασφάλισαν τον επίζηλο τίτλο στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών αντίστοιχα.

Και στις δυο κατηγορίες ο τίτλος του πρωταθλητή κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα και με πολύ μικρή διαφορά, αφού στους άνδρες ο Γιώργος Αχιλλέως με 726/750, ήταν μόλις δυο δίσκους πάνω από τον δεύτερο Γιώργο Καζάκο της ΣΚΟΕΠΑ (724/750) και η Άντρη Ελευθερίου με 699/750, μόλις δυο δίσκους πάνω από την Παναγιώτα Ανδρέου της ΣΚΟΕΠΑ (697/750). Τρίτος στους άνδρες τερμάτισε ο Στέφανος Νικολαΐδης της ΣΚΟΛΕΜ με 720/750 και τρίτη στις γυναίκες η Κωνσταντία Νικολάου της ΣΚΟΑΜ με 675/750.

Στους έφηβους του σκητ, πρώτευσε ο Πέτρος Εγγλεζούδης της ΣΚΟΛΕΜ με 712/750, ενώ ο συναθλητής του Κυριάκος Μιχαήλ ήταν ο πρωταθλητής στους παίδες με 583/750. Τέλος, στην κατηγορία των νεανίδων, πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η Σωτηρία Ανδρέου της ΣΚΟΕΠΑ με 665/750.

Το πρωτάθλημα στο σκητ περιλάμβανε 8 αγώνες και για κάθε αθλητή και αθλήτρια μέτρησαν τα έξι καλύτερα αποτελέσματα. Οι Γιώργος Αχιλλέως και Ανδρέας Χάσικος κέρδισαν από δυο αγώνες, ενώ άλλοι τέσσερις σκοπευτές πρώτευσαν στους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες.

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής Γιώργος Αχιλλέως κέρδισε τους αγώνες για το «Κύπελλο Παραλιμνίου» και τους Παγκύπριους Διασωματειακούς Αγώνες και ο Ανδρέας Χάσικος του ΣΚΟΛΑΡ το «Κύπελλο Κερύνειας» και το «Κύπελλο Λάρνακας», ενώ ο Τάσος Χαπέσιης της ΣΚΟΛΕΥ ήταν ο νικητής στο «Κύπελλο Πάφου», ο συναθλητής του Νικόλας Βασιλείου στο «Κύπελλο Αμμοχώστου» και ο Στέφανος Νικολαϊδης στο «Κύπελλο Λάκη Ψημολοφίτη». Ο δευτεραθλητής Γιώργος Καζάκος ήταν πρώτος μεταξύ των Κυπρίων σκοπευτών στους αγώνες του διεθνούς Γκραντ Πρι Κύπρου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Οι Γιώργος Αχιλλέως και Άντρη Ελευθερίου, πρωταθλητές του 2018 στο σκητ ανδρών και γυναικών αντίστοιχα
Οι πρωταθλητές του σκητ, Γιώργος Αχιλλέως (ανδρών), Άντρη Ελευθερίου (γυναικών) και Σωτηρία Ανδρέου (νεανίδων).
Οι Γιώργος Αχιλλέως και Γιώργος Καζάκος, πρωταθλητής και δευτεραθλητής στο φετινό πρωτάθλημα σκητ
Οι διεθνείς σκοπευτές ΣΚΟΛΕΜ που διακρίθηκαν στις κατηγορίες τους. Στέφανος Νικολαΐδης τριταθλητής ανδρών, Άντρη Ελευθερίου πρωταθλήτρια γυναικών και Πέτρος Εγγλέζούδης πρωταθλητής εφήβων
Οι πρωταθλήτριες στο σκητ γυναικών και νεανίδων

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending