fbpx

Μάθε ποια αγαπημένα μας cartoons θα «ζωντανέψουν» στη μεγάλη οθόνη φέτος!

Σε περίπτωση που δεν το έμαθες ακόμη, το 2019 μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στο χώρο του κινηματογράφου.

Πρόκειται να δούμε ταινίες οι οποίες θα μας συγκινήσουν, θα μας κάνουν να γελάσουμε, θα μας “κόψουν” την ανάσα, αλλά και κάποιες οι οποίες θα μας ξυπνήσουν αρκετές μνήμες από την παιδική μας ηλικία.

Συγκεκριμένα, θα βγουν ταινίες οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τα αγαπημένα μας cartoons που βλέπαμε όταν ήμασταν μικροί και μεγαλώνουν ακόμα ολόκληρες γενιές παιδιών.

Μετά από έρευνα, σου μάζεψα 5 παιδικά cartoons τα οποία θα δούμε στη μεγάλη οθόνη φέτος:

1
Dumbo

Και ποιος δεν θυμάται το χαριτωμένο ελεφαντάκι με τα μεγάλα αυτιά; Μια από τις αγαπημένες ταινίες της Disney η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1941 στην Αμερική και πρόκειται να κάνει το comeback της στις 29 Μαρτίου 2019 στους κινηματογράφους.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο ταλαντούχος Tim Burton και παίζουν αρκετοί διακεκριμένοι ηθοποιοί όπως ο Danny DeVito και η Eva Green.

2
Lion King

Ακόμη μια ταινία της Disney η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1994, μας συγκίνησε αρκετά και πρόκειται να ξαναδούμε στη μεγάλη οθόνη, στις 19 Ιουλίου με πιο ρεαλιστικά effects και τη φωνή της Beyoncé στον ρόλο της Nala.

3
Pokémon: Detective Pikachu

Ποιος να μας το λέγε ότι ο Pikachu θα είχε τη δική του ταινία και μάλιστα θα τον υποδύεται ο αγαπημένος Καναδός ηθοποιός Ryan Reynolds με τις απίστευτες αστείες ατάκες του;!

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις 10 Μαΐου 2019.

4
Toy Story 4

Μια ταινία αφιερωμένη στα παιδικά μας χρόνια, διδάσκοντας μας αρκετά μαθήματα ζωής αλλά και φιλίας. Το πρώτο μέρος της είχε βγει το 1995 και είχε αρκετή επιτυχία.

Σύντομα θα τη ξαναδούμε και πάλι στους κινηματογράφους στις 20 Ιουνίου με τον Tom Hanks να υποδύεται τον σερίφη Woody και τον Tim Allen στον ρόλο του Buzz Lightyear.

5
Aladdin

Την είδαμε για πρώτη φορά ως cartoon το 1992 η οποία μας ταξίδεψε στον κόσμο της Ανατολής.

Φέτος δεν θα τη δούμε ως cartoon και μας επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις όπως o Will Smith στον ρόλο του Genie. Δεν θα είναι βαμμένος με μπλε χρώμα όπως τον είχε υποδυθεί πρώτα ο Robin Williams.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου 2019.

Εσύ ποια ταινία ανυπομονείς να δεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending