fbpx

Αυτοί είναι οι μεγάλοι ανταγωνιστές του Netflix που θα δούμε το 2019!

Το Netflix  θεωρείται η πλέον πιο δημοφιλής πλατφόρμα ψυχαγωγίας ανά το παγκόσμιο! Ωστόσο, αν και είναι πασίγνωστο στο ευρύ κοινό, δεν αποτελεί τη μοναδική πλατφόρμα στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Γνωστές εταιρείες, όπως το Amazon, έχουν δημιουργήσει ή σχεδιάζουν τη δική τους υπηρεσία με ψυχαγωγικό περιεχόμενο, που θα κυκλοφορήσει εντός του 2019. Όλοι αυτοί οι κολοσσοί, αναμένονται να είναι αντίπαλοι του Netflix στα πλαίσια της καινούριας χρονιάς.

Μάθε ποιοι είναι οι μεγάλοι ανταγωνιστές του Netflix που θα δούμε το 2019:

1
Hulu

Το Hulu Plus ανήκει στο FOX, the Walt Disney Co.και στο NBCUniversal. Με μηνιαία συνδρομή από €6.98, ο συνδρομητής έχει πρόσβαση σε 50 live και κατ’ επιλογή κανάλια. Έχει και τη δυνατότητα να κάνει steaming από 2 διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα.

Με την απλή συνδρομή το Hulu Plus, το διαθέσιμο περιεχόμενο περιέχει διαφημίσεις. Εάν ο χρήστης επιθυμεί την παράληψη των διαφημίσεων, τότε πληρώνει €13.09 τον μήνα και ταυτόχρονα έχει πρόσβαση σε cloud DVR και streaming από απεριόριστες συσκευές.

Ο κάθε συνδρομητής έχει τη δυνατότητα δημιουργίας 6 διαφορετικών προφίλ θέασης.

2
Amazon Prime

Η Amazon Prime αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές του Netflix. Η μηναία συνδρομή είναι €13.09.

Η συνδρομή με το Amazon Prime, δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε ταινίες και τηλεοπτικά shows. Επιπλέον, ο χρήστης έχει την ευχέρεια να κάνει download οποιαδήποτε ταινία ή σειρά που προσφέρει το Amazon Prime.

Η υπηρεσία παρέχει μια πληθώρα από δωρεάν ταινίες αλλά και άλλο περιεχόμενο το οποίο αγοράζει ο χρήστης με τη μηναία συνδρομή ή την ξεχωριστή αγορά.

3
HBO Go

Η υπηρεσία HBO Go (ή HBO Now) έχει μηνιαία συνδρομή €13.10. Ένα ξεχωριστό προτέρημα του HBO Go είναι η παρακολούθηση shows υπό μορφή virtual reality, με τη χρήση του HBO Now VR app.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν περιέχει διαφημίσεις ούτε παρέχει τη δυνατότητα για download ταινιών ή σειρών του. Το περιεχόμενο του HBO Go περιορίζεται στο περιεχόμενο των καναλιών του δικτύου που παρέχει.

4
Disney+

Σύμφωνα με tοn διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Bob Iger, η εταιρεία θα λανσάρει τη δική της υπηρεσία εντός του 2019.

Το περιεχόμενο που θα έχουν πρόσβαση οι συνδρομητές θα αποτελείται από παλιές αλλά και καινούριες ταινίες και σειρές, με τη σφραγίδα της Disney.

5
Warner Media

Το Warner Media είναι μια καινούρια υπηρεσία από την εταιρεία AT & T που θα είναι προσιτή στο κοινό περίπου προς το τέλος του 2019.

Το περιεχόμενο που θα παρέχει στους συνδρομητές της αναμένεται να είναι ταινίες και σειρές υπό την παραγωγή του Warner Bros.

Θα συνεχίσεις να βλέπεις σειρές και ταινίες στο Netflix ή θα προτιμήσεις κάτι άλλο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending