fbpx

Δες όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Legion Run 2019!

Το 2019 ήρθε κι έφερε μαζί του, μεταξύ άλλων, πολλή περιπέτεια και δράση! Η χρονιά που διανύουμε μας επιφυλάσσει άλλη μια έκδοση του συναρπαστικού Legion Run! Η χώρα μας διαχρονικά αποτελεί για τους διοργανωτές του Legion Run έναν από τους πιο σημαντικούς σταθμούς στο παγκόσμιο καλεντάρι της διαδρομής και αυτό δεν θα μπορούσε να μην ίσχυε και για το 2019!

Η Κύπρος, όπως είναι γνωστό, είχε κάνει την αρχή το 2014. Στα χρόνια που ακολούθησαν, το Legion Run μεγάλωσε και αγαπήθηκε. Πήγε πρώτα και σε άλλες χώρες της περιοχής μας, μέχρι που σιγά-σιγά… γιγαντώθηκε! Ο θεσμός έφτασε πλέον να έχει καταστεί παγκόσμιο γεγονός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Είναι χαρακτηριστικό δε ότι οι πιο επιτυχημένες διαδρομές είναι αυτές που επιστρέφουν και όχι τόσο οι νέες, αφού όποιος το έχει δοκιμάσει μία φορά, σίγουρα θέλει να το επαναλάβει με την πρώτη ευκαιρία!

Το Legion Run είναι μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων, όπου… όλοι είναι νικητές! Σε αντίθεση με άλλες διαδρομές, στο Legion Run δεν έχει καμία σημασία ή διαφορά εάν είσαι είτε πρώτος είτε τελευταίος, αφού ο στόχος είναι κοινός: ο τερματισμός και η διασκέδαση του ταξιδιού!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών ανεξαρτήτως σωματικής διάπλασης ή άλλων κριτηρίων. Οι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν ή να περπατήσουν τη διαδρομή, περνώντας ενίοτε δύσκολα, αλλά πάντοτε ευφάνταστα (και ανανεώσιμα κάθε χρόνο) εμπόδια λάσπης, φωτιάς, πάγου και συρματοπλέγματος.

1
Πού και πότε;

Όλο το σκηνικό ετοιμάζεται και στήνεται μέρες προηγουμένως με τέτοιο τρόπο και σειρά, έτσι ώστε να ικανοποιούνται όλα τα επίπεδα… διάθεσης για δράση και αδρεναλίνη!

Το φετινό Legion Run Cyprus θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Λεμεσό, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος το σκηνικό θα στηθεί στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού, πίσω από το αθλητικό κέντρο «Σπύρος Κυπριανού».

Οι διοργανωτές ήδη εργάζονται για να διασφαλίσουν πως και φέτος όσοι και όσες επιλέξουν την ημέρα εκείνη να την περάσουν με Legion Run, θα βιώσουν μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη!

2
Πρόλαβε την αλλαγή τιμής!

Η εγγραφή και η αγορά εισιτηρίου γίνεται εύκολα μέσω της ιστοσελίδας  Legion Run. Το κόστος εγγραφής περιλαμβάνει τη συμμετοχή, μια μπύρα, φανελάκι «I am Legion», ντους και πόσιμο νερό κατά μήκος της διαδρομής.

Η πώληση των εισιτηρίων έχει χωριστεί, όπως κάθε χρόνο, ανά περιόδους. Σημειώνεται πως τα ομαδικά είναι πιο φτηνά από τα ατομικά.

Οι τιμές αυξάνονται στο τέλος του κάθε μήνα. Ουσιαστικά, όσο πιο νωρίς αγοράσεις, τόσο καλύτερη θα είναι και η τιμή, τόσο για τα μεμονωμένα εισιτήρια όσο και για ομαδικά. Για τον μήνα που διανύουμε, η τιμή έχει προγραμματιστεί να αλλάξει στις 23 Ιανουαρίου.

Αυτό σημαίνει πως απομένουν μόνο λίγες μέρες για να επωφεληθείς μιας χαμηλότερης τιμής και να ζήσεις την εμπειρία του Legion Run ακόμα πιο φτηνά!

3
Ομαδικές συμμετοχές εταιρειών!

Το Legion Run είναι αποδεδειγμένο πως ενισχύει τη συναδελφικότητα και την ομαδικότητα. Οι εταιρείες μπορούν να προσφέρουν στους υπαλλήλους τους έναν ξεχωριστό τρόπο για να χτίσουν ή να βελτιώσουν το ομαδικό πνεύμα και να επωφεληθούν από τα εταιρικά πακέτα.

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως ομάδες, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Legion Run μέσω e-mail για εταιρικά πακέτα και παροχές. Επίσημος συνεργάτης του φετινού Legion Run είναι τα «K Cineplex».

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending