fbpx

Game of Thrones: 5 Κύπριοι μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για την τελευταία σεζόν!

Μετά από 1 ολόκληρο χρόνο, η πασίγνωστη σειρά Game of thrones επιστρέφει με τον καινούριο και τελευταίο της κύκλο και αναστατώνει τους φανατικούς θεατές της! Στα social media οι αντιδράσεις των fans του Game of thrones είναι αμέτρητες

Γι’ αυτό και εμείς ρωτήσαμε 5 φανατικούς της σειράς Game of thrones να μας πουν την αντίδραση τους για την κυκλοφορία του τελευταίου κύκλου της σειράς.

Δες τι σκέφτηκαν 5 Κύπριοι φοιτητές μόλις έμαθαν για την τελευταία σεζόν του Game of thrones:

1
Γιάννος, 24 χρονών

  • Ένιωσα εξαιρετικά που τελειώνει η αναμονή για την καλύτερη σειρά που είδα ποτέ, αλλά και στεναχώρια γιατί θα είναι ο τελευταίος κύκλος ????????????”.

2
Αγνή, 22 χρονών

  • Εχάρηκα πάρα πολλά τζιαι προσμένω τον! Εννοείται ότι υποστηρίζω τα zombie ????. Χμμμ…. Πιστεύκω ότι εν αξίζει ο θρόνος στην Danaerys τζιαι τον Jon, η Cersei εν να τα κάμει μπίλιες, τζιαι ελπίζω που τα βάθη της καρδιάς μου ο Tormunt να παντρευτεί την Brienn! ????”

3
Ελένη, 24 χρονών

  • “Λοιπόν που τη μια ανυπομονώ να ξεκινήσει γιατί είμαι πολλά περίεργη για το τέλος, αφού θεωρώ (και ελπίζω) ότι εν θα έχει ένα αναμενόμενο τέλος, αλλά και από την άλλη στεναχωριέμαι και λίγο, γιατί εν μια πολλά ωραία σειρά που τελειώνει.”

4
Νίκη, 22 χρονών

Ήμουν απίστευτα ενθουσιασμένη για να δω πως εν να τελειώσει το story και ποιος εν να πάρει τον θρόνο. Υπάρχουν τόσες πολλές θεωρίες για το τέλος και επιτέλους εν να μάθουμε τι εν να γίνει“.

5
Ανδρέας, 24 χρονών

Είναι ένας λόγος που με κρατά ζωντανό για το 2019????????... Eν πολλά ενθουσιώδες ότι εν να είναι ο τελευταίος κύκλος, αλλά έχω αγωνία να δω τι εν να γίνει στο season finale. Άρκεψα να έχω μια μανία να προσπαθήσω να προβλέψω τι θα γίνει.”

Εσένα ποια ήταν η αντίδραση σου όταν έμαθαν για την τελευταία σεζόν του Game of Thrones;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending