fbpx

5 Κύπριοι μας είπαν τα πιο παράξενα κυπριακά παρατσούκλια που ξέρουν!

Νομίζω όπως όλοι μας, έτσι κι εσύ, θα λες συγκεκριμένα παρατσούκλια με την παρέα σου. Πολλές φορές τυχαίνει να ακούεις το παρατσούκλι κάποιου τζιαι να φύρνεσαι που το γέλιο…. (εν γίνεται να είμαι η μόνη)!

Σε γενικές γραμμές νομίζω οι πλείστοι, όπως και εσύ, έχουμε πολύ παράξενα παρατσούκλια που μας αποκαλούν οι φίλοι μας,αλλά και που “βαφτίζουμε” τους φίλους μας.

Μάθε ποια είναι τα πιο παράξενα παρατσούκλια που μας είπαν 5 Κυπραίοι:

1
Δέσπω, 21 χρονών

  • Γενικά στο χωρκό* μου υπάρχουν πολλά παρατσούκλια. Τα περισσότερα εν αστεία τζιαι παράξενα. Αλλά για ‘μένα το πιο παράξενο είναι το γαουρόβορτος!”

*Χωρκό: Αυγόρου

2
Ουρανία, 21 χρονών

  • Το πιο παράξενο παρατσούκλι που ξέρω είναι το “Ροζαλίντα”. Έτσι εφωνάζαν την αδερφή μου οι φίλοι της στο Λύκειο επειδή εφόρησε μια φορά τριαντάφυλλο στο αυτί. Άλλα παράξενα παρατσούκλια που ξέρω είναι τα παρατσούκλια από φαΐ που έχουν οι φίλες μου: “nutella” και “nugget”. Τζιαι τα δικά μου, που είναι “bluehead” ή “sky” (προήλθαν από το χρώμα των μαλλιών μου).

3
Χρυστάλλα, 23 χρονών

  • Ήμουν μια μέρα στη γιαγιά μου και την άκουγα να μιλά στο τηλέφωνο με την αδελφή της… Έλεγε: Αφού εν Νεκατόστρα και ξέρεις το, μεν την ακούεις.”

4
Σωτηρία, 21 χρονών

  • Εγώ άκουσα πολλά παράξενα παρατσούκλια, φυσικά λόγω της περιοχής που μένω (Κοτσσιηνοχώρκα). Ένα που τούτα είναι: ο Τσαλαπετεινός, ο καρχαρίας (δεν έχω ιδέα γιατί τον εφκάλαν έτσι), ο πανκάρας (που δεν ξέρουμε τι σημαίνει) κ.ά. Φυσικά έχω κι εγώ παρατσούκλι, Pokemon, επειδή εφωνάζαν έτσι τον μεγάλο μου αδερφό (αφού ως το γυμνάσιο ήταν φανατικός των Pokemon). Ευτυχώς, ως την Γ’ γυμνάσιου εσταμάτησαν να με αποκαλούν έτσι… ????????”

5
Στέλιος, 23 χρονών

  • Ένα παράξενο παρατσούκλι που ξέρω εν το Cracker, που έχει μια φίλη μου… Πάντα διερωτώμουν τι σημαίνει τζιαι γιατί της το εδώκαν, αλλά εν μου είπε ποτέ“.

Προσωπικά, το πιο περίεργο παρατσούκλι που άκουσα στη ζωή μου ήταν ενός παιδιού που οι φίλοι του τον φωνάζαν Κίττο…

Ποιο ήταν το πιο παράξενο παρατσούκλι που άκουσες εσύ στη ζωή σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending