fbpx

5 καταστάσεις που ζήσαμε ΟΛΟΙ όποτε κάναμε online παραγγελίες!

Οι online παραγγελίες από καταστήματα έχουν πλέον γίνει καθημερινή ή μηνιαία συνήθεια για όλους μας.

Η αλήθκεια εν μεγάλη ευκολία οι online αγορές, φτάνει να γίνονται με μέτρο. Αν σκεφτείς πως ό,τι θέλεις μπορείς να το έβρεις και μάλιστα σε χαμηλή και οικονομική τιμή, τότε έχεις ακόμη ένα κίνητρο για να το κάνεις… χόμπι. 😉

Ζούμε σε μια ευρωπαϊκή χώρα του 2019! Αλίμονο να μη γίνονται όλα μέσω διαδικτύου σήμερα, με κάποιες παρόμοιες καταστάσεις που ζήσαμε όλοι.

Δες τι μπορεί να σου τύχει σε μια online παραγγελία σου:

1
Μικρότερο μέγεθος

Το να σου έρτει ρούχο ή παπούτσι μικρότερο μέγεθος απ’ ότι το επερίμενες είναι ΟΤΙ χειρότερο μπορεί να τύχει. Φυσικά μπορεί να σε καλύψουν με επιστροφή χρημάτων ή να σου στείλουν ξανά το προϊόν με το σωστό μέγεθος.

Προετοιμάστου όμως, να μεν έρτει τίποτε που τα δύο. Το να σου έρτει σε μεγαλύτερο μέγεθος σώζεται όμως βρε αδερφέ. Άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός/ή. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;!

2
Σχέση εικόνας-πραγματικότητας

Ναι, παραδέχτου το! Ούλλοι επάθαμεν το (σίουρα 2 φορές)! Παραγγέλνεις θήκη κινητού, για παράδειγμα, τζιαι φαίνεται η καλύτερη, με εκπληκτικά εφέ. Για όνομα του Θεού!

Σιγά μεν έρκετουν ακριβώς όπως την έδειχνε η εικόνα. Το καλύτερο σημείο από την όλη υπόθεση, είναι η φάτσα που κάμνεις στο τέλος, με τζιείνη την ξινίλα να κατακλύζει το πρόσωπό σου, λέγοντας ξενερομένος/η, «Νάμπον τούτο;» ή «Μα ίνταλως εν έτσι;».

3
Επικοινωνία με τον πωλητή

Η επικοινωνία με τον πωλητή του προϊόντος ίσως είναι βατή, ίσως πάλι καταλήξει… σε τραγωδία. Στείλε-λάβε e-mails για να φκάλεις άκρη τζιαι ο άλλος να μεν σε βοηθά.

Αν δεν μιλά ούτε αγγλικά, τζιαμέ να δεις χάζια. Να μεν σου τύχει! Υπάρχουν όμως τζιαι οι περιπτώσεις ανθρώπων που είναι τόσο βοηθητικοί που δεν θα πιστεύκεις στην τύχη σου.

4
Χαττίρι σε φίλους

Πάντα, ούλλες οι παρέες έχουν ένα φίλο που παραγγέλνει τα πάντα διαδικτυακά. Τζιαι επειδή ξέρουμεν τον ότι είναι ο γκουρού των online παραγγελιών τζιαι πόσο το απολαμβάνει, απευθυνόμαστε σε τζιείνον για καμιά θηκούα κινητού, κανένα αξεσουάρ, άτε τζιαι κανένα ρούχο.

Αν όμως κάτι πάει στραβά ξέρουμε ποιος φταίει. Ο φίλος σου; Λάθος! Εσύ φταίεις, γιατί ήταν δική σου παραγγελία, αφού κάθε φορά που κάμνει δική του παραγγελία ούλλα παν μια χαρά.

Μπορείς να σε πεις και… κάκτο σε έτσι περιπτώσεις, που είναι μία στις 100.

5
Αβεβαιότητα

Σίγουρα είναι μια διαδικασία που θα έχεις τις αμφιβολίες σου για τα λεφτά, τις κάρτες και τα προσωπικά σου δεδομένα.

Σε πληροφορούμε ότι μεγάλες εταιρείες συναλλαγών δεν χρησιμοποιούν τα δεδομένα σας για δικό τους όφελος, αλλά για το δικό σου, προστατεύοντας τις συναλλαγές σου.

Επίσης, γνωρίζουμε ότι αν δεν δοκιμάσεις το ρούχο ή το παπούτσι που θα αγοράσεις, δεν νιώθεις και τόσο άνετα. Πάρε ένα ρίσκο στη ζωή σου και ξεκίνα από τα απλά, που πιθανόν να κοστίζουν 10 ευρώ το πολύ!

Εσύ με ποια κατάσταση ταυτίστηκες περισσότερο; Έζησες κάτι άλλο; Γράψε μας στα comments!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending