fbpx

Αυτές είναι οι top 5 ταινίες Φεβρουαρίου για όλα τα γούστα που ανυπομονούμε να δούμε!

Όπως θα έχεις ακούσει, το 2019 έχει μπει δυναμικά όσον αφορά τη μεγάλη οθόνη! Ανυπομονείς να υποδεχθείς τις νέες αναμενόμενες ταινίες Φεβρουαρίου; Περιμένεις κι εσύ πώς και πώς να τις δεις στους κινηματογράφους;

Σου μαζέψαμε λοιπόν τις top 5 ταινίες που θα θες να δεις μόλις προβληθούν στα K CINEPLEX!

Δες τις πιο κάτω:

1
Cold Pursuit

Σε διάρκεια σχεδόν 2 ωρών, πρόκεται να μείνεις καθηλωμένος/η σε μια αξιόλογη ταινία, με σκηνοθέτη τον Hans Petter Moland.

Όπως θα δεις και στο trailer, ένας οδηγός snowplow επιδιώκει εκδίκηση εναντίον των εμπόρων ναρκωτικών που πιστεύει ότι σκότωσαν τον γιο του. Βασίζεται στην αντίστοιχη νορβηγική ταινία του 2014, που είχε τίτλο: «Με Σειρά Εξαφάνισης».

Πρωταγωνιστούν οι: Emmy Rossum, Liam Neeson, Laura Dern

Η αναμενόμενη Δραματική ταινία Δράσης και Thriller, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 7 Φεβρουαρίου 2019.

2
The Prodigy

Σε σκηνοθεσία του Nicholas McCarthy, σε αυτή την ταινία θα δεις 6 αγνώστους να βρίσκονται σε ανεξέλεγκτες περιστάσεις, όπου πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις ιδιαιτερότητες τους για να επιβιώσουν.

Πρωταγωνιστούν οι: Taylor Schilling, Colm Feore, Brittany Allen

Η αναμενόμενη ταινία Τρόμου και Thriller, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineple’x στις 7 Φεβρουαρίου 2019.


Θες να βλέπεις όλα τα κινηματογραφικά νέα, καθώς και τις προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!


3
Happy Death Day 2U

Δύο χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ο Δρ. Gelbman επανέρχεται στον… βρόχο του χρόνου για να καθορίσει τον λόγο για τον οποίο εισήλθε σε αυτό ευθύς εξαρχής.

Εκεί, πρέπει να αντιμετωπίσει το Lori που αναζητά εκδίκηση. Σε σκηνοθεσία του Christopher Landon, η κάθε σκηνή θα σου μείνει σίγουρα αξέχαστη!

Πρωταγωνιστούν οι: Jessica Rothe, Ruby Modine, Israel Broussard

Η αναμενόμενη ταινία Τρόμου, Μυστηρίου και Thriller, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 14 Φεβρουαρίου 2019.

4
Alita: Battle Angel

Αρκετούς αιώνες μπροστά στο μέλλον, η εγκαταλελειμμένη Αλίτα βρίσκεται στον σκουπιδότοπο της Iron City από τον Ίντο, έναν καλόψυχο κυβερνο-γιατρό που παίρνει την αναίσθητη σάιμποργκ Αλίτα στην κλινική του. Όταν αυτή ξυπνάει, δεν έχει καμία μνήμη για τον ποια είναι, ούτε αναγνωρίζει τον κόσμο που βρίσκεται.

Όλα είναι καινούρια γι’ αυτήν, κάθε εμπειρία της είναι σαν πρώτη. Καθώς μαθαίνει σιγά-σιγά να ορίζει τη νέα της ζωή στους επικίνδυνους δρόμους της πόλης, ο γιατρός προσπαθεί να την απομακρύνει από τις μνήμες της, ενώ ο ταλαντούχος νέος της φίλος, Ούγκο, προσπαθεί το αντίθετο.

Το σίγουρο είναι πως ο σκηνοθέτης Robert Rodriguez, θα σου κρατήσει το ενδιαφέρον για σχεδόν 2 ξεχωριστές ώρες!

Πρωταγωνιστούν οι: Jennifer Connelly, Eiza González, Rosa Salazar

Η αναμενόμενη ταινία Δράσης, Περιπέτειας και στοιχεία Ρομαντισμού, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 14 Φεβρουαρίου 2019.

5
Green Book

Ο Peter Farrelly σκηνοθετεί με μοναδικό τρόπο τη διαδρομή του Ντον Σίρλευ, ενός παγκοσμίου φήμης Αφροαμερικανού πιανίστα τη δεκαετία του 1960, σε μια περιοδεία στο Μανχάταν, στηριζόμενη στο “Πράσινο Βιβλίο“, το οποίο υποδεικνύει τα ελάχιστα καταλύματα και εστιατόρια που είναι φιλικά προς τους Αφροαμερικάνους.

Πρωταγωνιστούν οι: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini

Η αναμενόμενη Βιογραφική ταινία Δράσης, με στοιχεία Drama και Κωμωδίας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 28 Φεβρουαρίου 2019.


Θες να μάθεις περισσότερα κινηματογραφικά νέα, αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending