fbpx

Έρχεται το Legion Run Cyprus 2019: Μάθε όσα πρέπει να ξέρεις!

ΤΟ LEGION RUN ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ

Συνήθεια που έγινε λατρεία

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη διεξαγωγή του Legion Run Cyprus 2019! Όπως πέρσι, έτσι και φέτος η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Λεμεσό, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019. Το ακόμα πιο ανανεωμένο σκηνικό θα στηθεί ξανά, μετά την περσινή επιτυχία, στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού, σε έναν πανέμορφο φυσικό χώρο πίσω από το αθλητικό κέντρο «Σπύρος Κυπριανού».

Εκεί, οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας θα βιώσουν μια εμπειρία που πλέον εδώ στην Κύπρο δεν είναι ακριβώς ανεπανάληπτη, αφού αρκετοί επιστρέφουν κάθε χρόνο για να περάσουν μια ημέρα γεμάτη δράση και διασκέδαση, τόσο στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων όσο και στο μεγάλο πάρτι μετά τον τερματισμό!

Ωστόσο, είναι μια εμπειρία που όποιος τη ζει για πρώτη φορά θέλει οπωσδήποτε καποια στιγμή να την επαναλάβει, ενώ για άλλους είναι μια αγαπημένη συνήθεια που… έχει γίνει λατρεία!

1
Λόγοι για να συμμετέχετε

Το Legion Run δεν είναι διαγωνισμός. Ο κοινός στόχος είναι η ολοκλήρωση της διαδρομής και η ηθική ικανοποίηση. Άρα όλοι είναι νικητές! Ναι μεν αποτελεί προσωπική πρόκληση, όμως για να φτάσει κάποιος στον τερματισμό θα χρειαστεί και ομαδικότητα. Κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, κάθε ομάδα θα δοκιμάσει τις αντοχές της και το πόσο μπορούν να συνεργαστεί. Έχει αποδειχθεί πως το Legion Run ενισχύει τη συναδελφικότητα. Οι εταιρείες μπορούν να προσφέρουν στους υπαλλήλους τους έναν ξεχωριστό τρόπο για να χτίσουν και να βελτιώσουν την ομαδικότητά τους και φυσικά να επωφεληθούν από τα εταιρικά πακέτα.

Πέραν των εταιρικών πακέτων, το Legion Run δίνει και γενικώς την ευκαιρία στον κόσμο να περάσει μια τέλεια ημέρα. Με φίλους, με την παρέα της γειτονιάς, του γυμναστηρίου, του πανεπιστημίου! Ακόμα και ατομικά, καθώς είναι δεδομένο ότι στο τέλος της διαδρομής θα ανήκετε σίγουρα σε μια… καινούρια παρέα! Θα είναι αυτοί με τους οποίους θα περάσετε μαζί τα εμπόδια και ας μην γνωρίζατε προηγουμένως ο ένας τον άλλον!

Πληροφορίες για τον κάθε τύπο ομάδας μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στα FAQ’s στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

2
Μόνο… για ερωτευμένους!

Η εγγραφή και η αγορά εισιτηρίου γίνεται εύκολα μέσω της ιστοσελίδας ΕΔΩ. Το κόστος εγγραφής περιλαμβάνει τη συμμετοχή, μια μπύρα, φανελάκι «I am Legion», ντους και πόσιμο νερό κατά μήκος της διαδρομής.

Η πώληση των εισιτηρίων έχει χωριστεί, όπως κάθε χρόνο, ανά περιόδους. Σημειώνεται πως τα ομαδικά είναι πιο φτηνά από τα ατομικά.

Οι τιμές αυξάνονται στο τέλος του κάθε μήνα. Ουσιαστικά, όσο πιο νωρίς αγοράσετε, τόσο καλύτερη θα είναι και η τιμή σας, τόσο για τα μεμονωμένα εισιτήρια όσο και για ομαδικά.

Για αυτή την περίοδο, μη χάσετε την ειδική προσφορά σε πακέτο για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Αυστηρώς για ερωτευμένους – δύο εισιτήρια στη συνολική τιμή των 60 ευρώ!

3
Πρεσβευτής ο «Μπίδης»

Ο φετινός Πρεσβευτής του Legion Run Cyprus είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην πρεσβευτής του Fair Play, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης. Ένας σπουδαίος αθλητής και άνθρωπος, με πολύπλευρη κοινωνική δράση, τόσο στη διάρκεια της επιτυχημένης του καριέρας όσο και μετά το τέλος της.

Επίσημος συνεργάτης της φετινής διοργάνωσης είναι τα σινεμά «K Cineplex» και χορηγοί το Hell Energy Drink, η Perskindol και η Cablenet.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending