fbpx

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επίσκεψη του καθηγητή Ρομποτικής στην Κύπρο!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επίσκεψη του καθηγητή Ρομποτικής, Nick Weldin, από το Middlesex University, που ήρθε στην Κύπρο μετα από πρόσκληση της Global Education, αντιπροσώπου του Πανεπιστημίου στην Κύπρο.

Ο καθηγητής πραγματοποίησε μια σειρά από βιωματικά εργαστήρια στην έκθεση “Εκπαίδευση και Επαγγέλματα” που διεξήχθη την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στην Κρατική έκθεση. Οι μαθητές που επισκέφτηκαν την έκθεση, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν εργαστήρια Ρομποτικής διάρκειας 1 ώρας. Η εμπειρία αυτή ήταν μοναδική, αφού για πρώτη φορά οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ένα σύγχρονο επιστημονικό τομέα, που θα έχει μεγάλή επίδραση για το μέλλον της ανώτερης παιδείας και της ζωής μας.

Το πρόγραμμα του ταξιδιού του καθηγητή ολοκληρώθηκε με επισκέψεις σε επιλεγμένα σχολεία της Λευκωσίας. Ο καθηγητής με την συνοδεία της Head of EU Recruitment του Middlesex University, κα. Μαρκέλλα Χαραλάμπους και μέλη της Global Education, επισκέφτηκε την Τεχνική Σχολή Μακαρίου Γ’ στη Λευκωσία, την Αμερικάνικη Ακαδημία Λευκωσίας, το Pascal English School Λευκωσίας, το Grammar School και το G C School of Careers για να ενημερώσει τους μαθητές για το νέο αυτό κλάδο και τις προοπτικές του.

Οι μαθητές έδειξαν τρομερό ενδιαφέρον και έκαναν αρκετές ερωτήσεις στον καθηγητή.

episkepsi kathigiti rompotikis middlesex

Ευχαριστίες σε όλα τα σχολεία που ανέλαβαν τη φιλοξενία. Πολλές ευχαριστίες επίσης και στην Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας, ειδικότερα δε στον πρόεδρό της, Χαράλαμπο Διονυσίου και Κώστα Ευαγγέλου για την πολύτιμη στήριξη τους.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες στο πανεπιστήμιο του Middlesex που δέχτηκε την πρόσκληση και ειδικότερα στην κα. Μαρκέλλα Χαραλάμπους.

Το Middlesex University είναι ένα από τα λίγα πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας που προσφέρει σπουδές Ρομποτικής σε προπτυχιακό, αλλά και μεταπτυχιακό πτυχίο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών Ρομποτικής του πανεπιστημίου του Middlesex, αλλά και για αίτηση στο πανεπιστήμιο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Global Education στο 22 780250 ή 22785022.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending