fbpx

Middlesex University: Μάθε πώς να σπουδάσεις πιο οικονομικά!

Τα χρήματα που ξοδεύετε για τα δίδακτρα και τα έξοδα διαμονής σας ενώ σπουδάζετε, είναι βασικά η πρώτη μεγάλη επένδυση για το μέλλον σας.

Το Πανεπιστήμιο του Middlesex σας βοηθά στον καταρτισμό του προϋπολογισμού σας κατά τη διάρκεια των σπουδών σας και επιπλέον, σας συμβουλεύει για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε και να αξιοποιήσετε κατάλληλα τα χρήματα σας. Ακόμα, σας δίνονται και συμβουλές για επιπλέον μετρητά ενώ σπουδάζετε.

Ο σωστός καταρτισμός του προϋπολογισμού κάθε φοιτητή και η προσεκτική διάθεση των χρημάτων, σας βοηθά να αποφύγετε τυχόν αχρείαστες σπατάλες των χρημάτων σας ως φοιτητής στο Λονδίνο.

upgradedpoints.com

Οι πιο βασικές κατηγορίες εξόδων που πρέπει να έχετε υπόψη και που αφορούν στον σωστό καταρτισμό του προϋπολογισμού σας είναι:

  • Δίδακτρα – αυτά εξαρτώνται από το πρόγραμμα, την χώρα ή την υπηκοότητα σας
  • Διαμονή, λογαριασμοί κοινής ωφέλειας και ασφάλεια – £550 με £800 το μήνα
  • Τρόφιμα κτλ – £80 το μήνα
  • Αναψυχή, αθλητισμός και ψυχαγωγία – £95 το μήνα
  • Μέσα μαζικής μεταφοράς – £50 με £100 το μήνα
  • Διάφορα έξοδα (π.χ. αεροπορικά και προσωπικά)

Επωφεληθείτε από τη δωρεάν υποστήριξη και τους πόρους που προσφέρονται από το Middlesex ενώ σπουδάζετε. Θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα!

1
Ακαδημαϊκή υποστήριξη

Επαγγελματικά εκπαιδευμένο προσωπικό πρόθυμο να σας βοηθήσει με την ακαδημαϊκή σας πρόοδο.
Βοήθεια με τυχόν προβλήματα/μαθησιακές δυσκολίες από τους Graduate Teaching Assistants και Student Learning Assistants
Έμπειροι βιβλιοθηκονόμοι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε και ειδικούς της πληροφορικής για παροχή τεχνικών συμβουλών και συμβουλών λογισμικού.

2
Προσωπική υποστήριξη

Δωρεάν, εμπιστευτική υποστήριξη και συμβουλές για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε καθώς σπουδάζετε, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης αναπηρίας και δυσλεξίας, συμβουλών και βοήθειας στον καταρτισμό του προσωπικού σας προϋπολογισμού.

3
Υποστήριξη της απασχολησιμότητας

Η υπηρεσία σταδιοδρομίας MDX Works, σας δίνει ελεύθερη πρόσβαση σε πόρους για βοήθεια της εργασίας σας καθώς και στήριξη για την αίτησή σας.

4
Δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία και ηλεκτρονικά περιοδικά

Τα εγχειρίδια μπορούν να είναι δαπανηρά, έτσι το ότι παίρνετε δωρεάν ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο του βασικού εγχειριδίου για κάθε ενότητα που μελετάτε στο Middlesex κάνει τη διαφορά. Χρησιμοποιήστε τα οπουδήποτε – ακόμη και όταν είστε εκτός σύνδεσης.

5
Δωρεάν online εκπαίδευση

Αποκτήστε πρόσβαση στο Lynda όπου μπορείτε να εκπαιδευτείτε για να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε δωρεάν. Επιλέξτε από συγκεκριμένες δεξιότητες, όπως το πώς να χρησιμοποιήσετε το Photoshop, σε γενική εκπαίδευση σχετικά με τον τρόπο τον οποίο να δίνεται παρουσιάσεις.

6
Δωρεάν δανεισμός φορητών υπολογιστών

Δανειστείτε ένα φορητό υπολογιστή για 24 ώρες. Πάρτε τον εντός ή και εκτός της πανεπιστημιούπολης ή ακόμη κρατήστε το για όλο το Σαββατοκύριακο.

7
Δωρεάν εκτύπωση

Η εκτύπωση ή η φωτοτυπία για τις σπουδές σας είναι δωρεάν σε οποιονδήποτε εκτυπωτή στην πανεπιστημιούπολη. Θα χρειαστείτε μόνο τη φοιτητική σας ταυτότητα.

8
Εργαστείτε ενώ σπουδάζετε

Υπάρχουν εκατοντάδες θέσεις εργασίας για τους φοιτητές εντός της πανεπιστημιούπολης ή και άλλες σε κοντινή απόσταση.

Η υπηρεσία σταδιοδρομίας και απασχολησιμότητας θα σας βοηθήσει να βρείτε μια κενή θέση και να ξεχωρίσετε με την αίτησή σας, όπως επίσης και να βρείτε αμειβόμενη εργασία κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

9
Υποτροφίες και βραβεία

Δωρεάν οικονομική υποστήριξη υπό μορφή βραβείων που δίνονται με βάση τα ακαδημαϊκά σας επίτευγμα και τις προσωπικές σας συνθήκες.

10
Δάνεια και επιχορηγήσεις

Όταν γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμα σας, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για οικονομική υποστήριξη για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές από τη Βρετανική κυβέρνηση.

11
Τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων

Με σωστό και έγκαιρο προγραμματισμό, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις φοιτητικές εκπτώσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο Λονδίνο.

Σας παρέχετε δωρεάν κάρτα NUS extra μόλις εγγραφείτε στο πανεπιστήμιο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε εκπτώσεις σε εκατοντάδες καταστήματα, εστιατόρια, θέατρα, κινηματογράφους και άλλα αξιοθέατα του Λονδίνου.

Πάρτε 30% έκπτωση σε μέσα μαζικής μεταφοράς από το Transport from London με την φοιτητική κάρτα Student Oyster Card και επιπλέον 30% έκπτωση από το σιδηρόδρομο με το Young Persons Railcard.

Και υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα για να δείτε και να κάνετε στο Λονδίνο τα οποία είναι εντελώς δωρεάν!

12
Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στο Λονδίνο

• Ελέγξτε το Money Saving Expert για φοιτητές

• Το Save the Student παρέχει δωρεάν αμερόληπτες συμβουλές για εξοικονόμηση χρημάτων

• Το Broke in London παρέχει εξαιρετικές συμβουλές για ενοικίαση, δουλειές και πράγματα να κάνετε στο Λονδίνο – όλα σε μια εξαιρετική τιμή

Για περισσότερες πληροφορίες για το Middlesex University, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Education Services, στο 22780250 η 22772244.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending