fbpx

Οι 5+1 περίεργοι συνδυασμοί φαγητών που όλως παραδόξως ταιριάζουν!

Λίγη αγάπη για το φαγητό και πολύς ελεύθερος χρόνος είναι υπεραρκετά για να δημιουργήσει το μυαλό μας μοναδικούς συνδυασμούς φαγητών.

Όσο και αν φαντάζει περίεργο, δεν είναι μόνο οι έγκυες γυναίκες που συνδυάζουν φαγητά, που εκ πρώτης όψεως δεν ταιριάζουν.

Όταν αφήνεις τη φαντασία σου ελεύθερη και το μυαλό αρχίζει να δημιουργεί, καταλήγεις σε κάτι τέτοιους συνδυασμούς… που θα μάθεις σήμερα! Ίσως είναι συνδυασμοί που έχεις ήδη δοκιμάσει (ή απλά αυτό το άρθρο θα σε δελεάσει να δοκιμάσεις).

 Δες ποιοι είναι οι 5+1 περίεργοι συνδυασμοί φαγητών που όλως παραδόξως ταιριάζουν γευστικά:

1
Τηγανητές πατάτες με παγωτό βανίλια

Freepik.com

Ο γνωστός συνδυασμός, τηγανητές πατάτες με παγωτό βανίλια… δεν γίνεται να μην το έχεις δοκιμάσει ακόμη!

Έστω και από περιέργεια, σε μια επίσκεψη σου σε κάποιο fast-food εστιατόριο, καθώς έτρωγες τις τηγανητές σου πατάτες και κάποιος από την παρέα σου έτρωγε παγωτό… έστω και “τυχαία”, ίσως βρέθηκε η πατάτα σου μέσα στο παγωτό βανίλια. Θα δεις ότι ταιριάζει απίστευτα!

2
Χυμός πορτοκάλι με Oreo Cookies

sbnation.com

Ναι, είναι αλήθεια ότι τα πολυαγαπημένα μας Oreo cookies δεν συνδυάζονται μόνο με γάλα. Παρόλο που φαντάζει περίεργο… μπορείς να απολαύσεις τα Oreos, βουτώντας τα μέσα σε χυμό πορτοκάλι.

Αυτός ο συνδυασμός ξινού χυμού με μπισκότο σοκολάτας και γλυκιά κρέμα βανίλιας, όλως παραδόξως λειτουργεί και ευχαριστεί τον ουρανίσκο πολλών.

3
Chips με γεύση ketchup

walmart.ca

Τα Chips με γεύση ketchup, είναι ένας συνδυασμός που σε κάνει να διερωτάσαι κατά πόσο ταιριάζει γευστικά.

Ιδιαίτερα για τις χώρες της Μεσογείου, φαντάζει πολύ απόμακρο από τις γευστικές μας συνήθειες. Διαφέρει από τα κλασικά Chips (π.χ. με γεύση ρίγανη, αλάτι κ.ά.)

Παρόλ’ αυτά, τα Chips με γεύση ketchup αρέσουν ιδιαίτερα στον Καναδά και είναι όσο συνηθισμένα με τα Chips ρίγανης στην Ελλάδα και Κύπρο.

4
Fish fingers με κρέμα custard 

sugarednerd.com/youtube.com

Εμπνευσμένα από τη σειρά Doctor Who. Το συγκεκριμένο δημιούργημα έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές όταν ο πρωταγωνιστής της σειράς Doctor Who παρουσιάστηκε σε μια σκηνή να απολαμβάνει τα Fish fingers με κρέμα… custard.

Γι’ αυτό και οι φανατικοί της σειράς, όχι μόνο δελεάστηκαν να δοκιμάσουν τον συνδυασμό. αλλά τον διέδωσαν και στα Social Media.

5
Βάφλες με Bacon

Freepik.com

Ο συνδυασμός Βάφλες με Bacon σε κάνει να αναρωτιέσαι “πώς ένα γλυκό ταιριάζει με κρέας;” Όλως παραδόξως ταιριάζουν!

Και ακόμα πιο περίεργο είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις Η.Π.Α. και αποτελεί μέρος του καθιερωμένου αμερικανικού πρωινού. (Γι’ αυτό πλέον υπάρχει και σε όλα τα brunch menu). 😉

6
Bonus: Chicken nuggets βουτηγμένα σε Nutella

unilad.co.uk

Chicken nuggets βουτηγμένα σε Nutella! Ναι, το ξέρω πως το σκέφτεσαι και εσύ… καταστροφικός συνδυασμός (ειδικά σε διατροφική αξία).

Αν και φαντάζει κάτι που θα δοκίμαζες μόνο αν είχες χάσει στοίχημα με την παρέα σου, υπάρχουν ανθρώποι που πραγματικά απολαμβάνουν αυτόν τον συνδυασμό. Περίεργο αλλά αληθινό!

Ποιος ήταν ο πιο περίεργος συνδυασμός που έχεις δοκιμάσει εσύ;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending