fbpx

Μάθε όσα δεν ήξερες για τη Νομική Σχολή του Πανεπιστήμιου του Derby!

Η Νομική Σχολή Του Πανεπιστήμιου του Derby προσφέρει ψηλό επίπεδο διδασκαλίας, προηγμένες εγκαταστάσεις, υψηλό ποσοστό αποφοίτων και εκπληκτικές ευκαιρίες δικτύωσης: για όλους αυτούς τους λόγους και ακόμα περισσότερους, η σχολή νομικής είναι ένα εξαιρετικό μέρος για σπουδές.

Ο τρόπος διδασκαλίας είναι καινοτόμος και πρωτοποριακός, δίνοντας στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο της νομικής ή σε άλλη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Προκαλεί τους φοιτητές διανοητικά και προσφέρει ζωτική πρακτική εμπειρία.

1
Νομική εκπαίδευση για το επάγγελμα του αύριο

Υπάρχουν τοποθετήσεις, πραγματικές υποθέσεις, επίσημο σύστημα δικαστικών σκιάσεων και διαλέξεις από επαγγελματίες νομικούς, συμπεριλαμβανομένων έμπειρων δικαστών και στελεχών μεγάλων νομικών οίκων του ΗΒ.

Οι πρακτικές αυτές ευκαιρίες μάθησης βοηθούν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των χαρακτηριστικών που απαιτούνται για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον κλάδο της νομικής.

2
Νομική εκπαίδευση για τον πραγματικό κόσμο

Ο τρόπος διδασκαλίας της νομικής στο πανεπιστήμιο του Derby διασφαλίζει ότι οι φοιτητές θα έχουν ένα λαμπρό μέλλον μόλις αποφοιτήσουν από ένα Προπτυχιακό ή Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Νομικής. Το LLB πρόγραμμα παρέχει όλα εκείνα τα εχέγγυα που απαιτούνται στους σπουδαστές για να επιτύχουν το όνειρο τους για μια επιτυχημένη καριέρα στον νομικό κόσμο.

Η σχολή έχει επίσης εξειδίκευση σε προγράμματα που αφορούν στην εμπορία ανθρώπων και τη σύγχρονη δουλεία, καθώς και στο ιατρικό δίκαιο.

3
Νομική εκπαίδευση με παγκόσμια εμβέλεια

Μέσω του παγκόσμιου δικτύου συνεργασιών του, η νομική σχολή του Derby προσφέρει ένα διεθνές πρόγραμμα σπουδών: αυτό που διδάσκεται και όπου μπορεί να εφαρμοστεί δεν περιορίζεται σε μία δικαιοδοσία.

Οι φοιτητές μπορούν επίσης να επιλέξουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό για να διευρύνουν την εμπειρία τους.

• Αναπτύξτε την πρακτική σας εμπειρία στο κτίριο One Friar Square που βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης του Derby, όπου υπάρχουν μια αίθουσα συνεδριάσεων, αίθουσες συνεντεύξεων, αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες σεμιναρίων και χώροι κοινωνικής μάθησης.

• Οι καθηγητές θα γνωρίζουν το όνομά σας: μάθετε από μια έμπειρη και ενθουσιώδη εκπαιδευτική ομάδα με διεθνές προφίλ, πολλοί από τους οποίους έχουν ασκήσει το επάγγελμα του δικηγόρου.

• Με το πέρασμα των χρόνων, η νομική σχολή του Derby έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα όσον αφορά στο υψηλό επίπεδο πτυχιούχων νομικής που υπερέχουν σε όλους τους τομείς του νομικού επαγγέλματος και άλλες μεταπτυχιακές σταδιοδρομίες – οι εργοδότες βαθμολογούν τους αποφοίτους.

• Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να μάθετε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε, είτε αυτό γίνεται μέσω τοποθετήσεων εργασίας και πραγματικών υποθέσεων ή ανάπτυξης δεξιοτήτων όπως έρευνα και δημόσια ομιλία, ενώ μέσω του πτυχίου σας θα εξελιχθείτε και ως άτομο.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Derby University, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Education Services, στο 22780250 η 22772244.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending