fbpx

5+1 τραγούδια των Scorpions για το playlist κάθε οπαδού!

Πάντα ήμουν της άποψης πως ποδόσφαιρο και ροκ πάνε μαζί. Θέλεις το γεγονός πως και τα δυο εκπέμπουν ένταση, θέλεις ότι μπορούν να προκαλέσουν ένα σωρό συναισθήματα, δεν μπορώ να το προσδιορίσω.

Πάντα όμως πορώνομαι λίγο παραπάνω όταν κατά την είσοδο των ομάδων παίζουν ροκιές ή όταν μπαίνει τέρμα και τα μεγάφωνα έχουν στη διαπασών ύμνους της ροκ (κάτι που συμβαίνει σε διάφορα γήπεδα της Ευρώπης).

Αν είναι ένα συγκρότημα που είναι η προσωποποίηση της ροκ, που παραμένουν αιώνιοι έφηβοι παρά το γεγονός πως εδώ και σχεδόν 50 χρόνια δεν σταμάτησαν να μας σηκώνουν την τρίχα με τη μουσική τους αυτοί είναι οι Scorpions.

Γι’ αυτό μάζεψα 5+1 τραγούδια του γερμανικού συγκροτήματος που πρέπει να έχει κάθε σωστός οπαδός στο playlist του και σου τα παρουσιάζω.

Δες ποια είναι:

1
Rock you like a hurricane!

Τα τελευταία χρόνια συνδέθηκε πολύ με τον επιθετικό της Tottenham, Harry Kane για προφανείς λόγους (hurricane-Harry Kane), αλλά αλήθεια και ποιος δεν ούρλιαξε “Here I am, rock you like a hurricane!” στο δρόμο για το γήπεδο;

Ιδανικό για να σε φτιάξει ψυχολογικά ανά πάσα ώρα και στιγμή, ενώ παίζεται στα εντός έδρας παιχνίδια του Αμβούργου, πόλη από την οποία κατάγονται οι Scorpions!

2
No one like you!

Για κάθε οπαδό δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη δική του και αυτό το ξέρουν καλά και οι πιο διάσημοι “Σκορπιοί” της ροκ μουσικής σκηνής!

Φαντάσου σενάριο: Παρασκευή βράδυ, κάνεις pre-game με την παρέα. Συντροφιά στις μπύρες και τα σουβλάκια είναι και απίστευτες ροκιές, όταν όμως μπαίνει το “No One Like You” η κατάσταση απογειώνεται και αρχίζουν και τα συνθήματα! Ευχαριστούμε, Klaus Meine!

3
No pain no gain!

“No time for losers you make the call, Believe in yourself stand tall, Another day it’s in your hand, You can be the winner in the end, The weak will fall the strong remain” αναφέρεται σε κάποιο σημείο του τραγουδιού και αν το καλοσκεφτείς είναι η ουσία ολόκληρου του αθλητισμού.

Έτσι κι αλλιώς, μόνο από τον τίτλο του τραγουδιού προετοιμάζεσαι ότι η φάση έχει να κάνει με μεγάλη προσπάθεια, μεγάλες νίκες και κορυφαίες στιγμές!

4
Tease me, please me!

Δεν είμαι παρά ένας ζητιάνος που περιφέρεται ανά τον κόσμο, παρακαλώντας για λίγο καλό ποδόσφαιρο στα γήπεδα.” γράφει στο εξαιρετικό του βιβλίο “Το ποδόσφαιρο στη σκιά και στο φως” ο Eduardo Galeano.

Λοιπόν, το “Tease Me, Please Me” θα μπορούσε να είναι η αντίστοιχη παράκληση των Γερμανών ροκάδων για λίγο καλό ποδόσφαιρο!

5
Passion rules the game

“When passion rules the game, I ain’t got no control, when my heart’s in flames”…Και ποιος αθλητής και ποιος οπαδός δεν ένιωσε την καρδιά του να καίγεται όταν πλησιάζει ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του;

Το πάθος είναι ίσως το σημαντικότερο συστατικό για όσους ασχολούνται με μια ομάδα και το ποδόσφαιρο γενικότερα και οι Scorpions το ξέρουν πολύ καλά!

6
Loving You Sunday Morning

“Ζούμε για τις Κυριακές” θα ακούσεις πολλούς οπαδούς να λένε. “Φέρτε μας πίσω τις Κυριακές μας” αναφέρουν σε πολλές ανακοινώσεις τους οι οργανωμένοι όταν αναφέρονται στην Κάρτα Φιλάθλου.

Με αυτή την Κυριακή είναι που καταπιάνονται και οι Scorpions. “I give you all I’ve got to give, Take it all” ή με άλλα λόγια το “Ευαγγέλιο” κάθε οπαδού σε ρυθμούς κλασικής ροκ!

Ποιο τραγούδι των Scorpions είναι το δικό σου αγαπημένο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending