fbpx

Δες πώς περάσαμε 24 ώρες στο Λονδίνο παρέα με το ουίσκι Ballantine’s!

Εσύ πώς θα αντιδρούσες αν σου έλεγαν θα πας ταξίδι στο Λονδίνο και εκεί θα έχει άφθονο ουίσκι; “Oh yeeeees!” Κάπως έτσι φαντάζομαι!

Πριν μερικές μέρες λοιπόν, ταξιδέψαμε στο πανέμορφο (και κρύο) Λονδίνο μαζί με το ουίσκι Ballantine’s, για να μάθουμε από κοντά τι ετοιμάζει για τη νέα χρονιά! Έτσι, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου με πρωινή πτήση φτάσαμε στο Λονδίνο, και ακολούθως στο υπέροχο ξενοδοχείο Ace Hotel London.

Εκεί είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με τους καλεσμένους από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο! Καθώς απολαμβάναμε τον καφέ μας στον industrial διακοσμημένο χώρο του lobby, σκέφτηκα… πόσα μπορεί να προλάβω να κάνω στο Λονδίνο μέσα σε 24 ώρες;

Κι όμως, η εμπειρία που ακολούθησε ήταν μοναδική! Δες τι κάναμε στο Λονδίνο μέσα σε 24 ώρες:

1
Πρώτη στάση για φαγητό!

Η επιλογή των διοργανωτών για φαγητό ήταν ιδανική! Σε μια αυθεντική ιταλική πιτσαρία της περιοχής, απολαύσαμε γκουρμέ ορεκτικά, ολόφρεσκες πίτσες και απίστευτα γλυκά! Εκεί γνωρίσαμε και την ομάδα του Ballantine’s London καθώς και δημοσιογράφους από χώρες όπως Ισπανία, Ρωσία, Τυνησία κ.ά.

Εννοείται ότι, καθώς “τσουγκρούσαμε” παρέα με τα Ballantine’s cocktails μας με σόδα και δεντρολίβανο, τους μάθαμε και κυπριακές λέξεις όπως το “εΐβα”. Ήταν η κατάλληλη προετοιμασία για ό,τι θα ακολουθούσε!

2
Whisky tasting στον 7ο όροφο του Ace Hotel… με challenge!

Η θέα του Λονδίνου από τον 7ο όροφο ήταν υπέροχη, όπως και ο χώρος που διαμορφώθηκε για το Ballantine’s tasting! Το challenge που είχαμε μπροστά μας ήταν να γευτούμε αρχικά τις 4 διαφορετικές εκδοχές του Ballantine’s, και ακολούθως να τις γευτούμε ξανά ακούγοντας μουσική με ακουστικά.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι αναλόγως της μουσικής που έπαιζε, άλλαζε και η αίσθησή μας για τη γεύση. Για παράδειγμα, με την πρώτη μουσική το ουίσκι μας φαινόταν πιο γλυκό, ενώ με την δεύτερη είχε πιο έντονη γεύση. Με αυτή τη μοναδική εμπειρία, έκλεισε το απόγευμα μας στο Λονδίνο.

3
Ήξερες για το Ballantine’s True Music x Boiler Room;

Το βράδυ πήγαμε στο Corsica Studios Venue, έναν εναλλακτικό χώρο όπου το σκοτσέζικο ουίσκι Ballantine’s παρουσίασε τη συνεργασία του με τη μουσική πλατφόρμα Boiler Room, για την προώθηση του προγράμματος True Music.

Το Ballantine’s True Music x Boiler Room δημιουργήθηκε το 2016. Πρόκειται για μια παγκόσμια πλατφόρμα που σκοπό έχει να στηρίξει και να ενθαρρύνει τους καλλιτέχνες της underground μουσικής ανά το παγκόσμιο. Είτε οι καλλιτέχνες είναι ήδη γνωστοί, είτε κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο, είναι άτομα που ενδιαφέρονται “αληθινά” για τη μουσική και όχι για την “glamorous” πλευρά της. Όπως αναφέρεται και χαρακτηριστικά στο επίσημο site:

“True Music: Η μουσική που γεννιέται από το πάθος, χωρίς συμβιβασμούς”.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία αυτή έχει σκοπό να στηρίξει καλλιτέχνες και fans των True Music scenes στις περιοχές που το χρειάζονται περισσότερο. Πώς; Μέσα από την παροχή οικονομικής στήριξης, συμβουλών κ.ά., ώστε οι καλλιτέχνες να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις, όπως η έλλειψη υποστήριξης από την κοινότητα ή οι ελάχιστοι τρόποι προώθησης της μουσικής τους.

Το Ballantine’s True Music x Boiler Room θα επισκεφθεί φέτος Ρωσία, Πολωνία, Ισπανία και Νότιο Αφρική για να ενθαρρύνει τους καλλιτέχνες σε αυτές τις περιοχές να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Κάθε επίσκεψη θα κορυφώνεται με Live show από ντόπιους και διεθνείς καλλιτέχνες, αρχίζοντας από την Ρωσία στις 28 Φεβρουαρίου με performances από Shadowax, Buttechno, Abbelle, Karenn και Bambounou.

Η συνεργασία Ballantine’s και Boiler Room έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα 220 καλλιτέχνες ανά το παγκόσμιο, δίνοντάς τους προβολή σε περισσότερους από 115 εκ. viewers σε πάνω από 150 χώρες μέσω των True Music shows.

4
Και μετά clubbing και cocktails!

Μετά από την ενδιαφέρουσα συζήτηση ανάμεσα σε DJs της underground μουσικής σκηνής, σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει αυτό το είδος μουσικής στις χώρες τους, δοκιμάσαμε street food στο πίσω μέρος του club και σίγουρα, ως Κύπριοι, δεν μείναμε στη μια μερίδα!

Ακολούθησε μουσική, χορός και διασκέδαση παρέα φυσικά με μοναδικά cocktails από τους bartenders του Ballantine’s. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό πόσα διαφορετικά cocktails μπορούσαν να φτιάξουν με βάση το ουίσκι! Μετά το clubbing το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι αργά στο μπαρ του ξενοδοχείου! Ε… Τι άλλο να ζητήσεις σε μια μέρα στο Λονδίνο;

Η κυπριακή παρέα έξω από το Corsica Studios Venue.

Τελικά μας λύθηκε η απορία: μπορείς να κάνεις πολλά στο Λονδίνο μέσα σε 24 ώρες! Ειδικά αν τα κάνεις παρέα με Ballantine’s!

Υ.Γ: Μετά από μια περιπέτεια προλάβαμε την πτήση μας και επιστρέψαμε την Παρασκευή! Πλέον, ανυπομονούμε να δούμε τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει για φέτος το Ballantine’s στην Κύπρο!

Ο δικός μας “Head of Νoise”, Αντρέας Χαρής, παρέα με τον CEO της Boiler Room, Blaise Belville, και τον “Head of Music” του Ballantine’s, Tom Elton.
Κατά το whisky tasting στο Ace Hotel London.
Κατά το whisky tasting στο Ace Hotel London.
Κατά το whisky tasting στο Ace Hotel London.
Μια από τις υπέροχες πίτσες που δοκιμάσαμε στην Pizza East!
Από το δωμάτιό μας φυσικά δεν έλειπε το αγαπημένο μας ουίσκι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending