fbpx

Paleo: Η πρωτότυπη ιδέα για υγιεινές μπουκιές από μαθητές του GC School of Careers!

Η Paleo είναι μια μαθητική εταιρεία του GC School of Careers και λειτουργεί κάτω από τον διαγωνισμό Junior Achievement.

Στην Paleo, έφτιαξαν σπιτικιές υγιεινές μπουκιές πρωτεΐνης, που συνδυάζουν τη παλαιολιθική διατροφή με τα σπιρουλίνα.

Πιο κάτω ακολουθούν όσα μας είπαν οι μαθητές:

Αυτό που μας κίνησε το ενδιαφέρον είναι το ζήτημα του υπερπληθυσμού. Τα ΗΕ έδωσαν στοιχειά αποδεικνύοντας ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός το 2050 θα φτάσει μέχρι και τα 9,8 δισεκατομμύρια. Αυτό δημιουργεί ένα τεράστιο πρόβλημα με τους τρέχοντες πόρους τροφίμων. Επιπλέον, είδαμε πως η Κύπρος βρίσκεται στην πρώτη θέση σε σύγκριση με 43 ευρωπαϊκές χώρες στην παχυσαρκία.

Αν και είμαστε μια εταιρεία του μέλλοντος, η λύση μας προέρχεται από το παρελθόν. Θέλουμε να προωθήσουμε τη παλαιολιθική διατροφή. Αυτή η δίαιτα επιτρέπει στους ανθρώπους να τρώνε μόνο ανεπεξέργαστα τρόφιμα που προσφέρουν βιταμίνες και μέταλλα, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το περιττό βάρος. Παράλληλα, τα σπιρουλίνα είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες καθώς και βιταμίνη Β.

Οι μπουκιές της Paleo προσφέρουν και τα δυο. Το αποτέλεσμα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, νόστιμο και περιορισμένο στην αγορά της Κύπρου. Οι μπουκιές μπορούν να γεμίσουν την καθημερινή διατροφή σας με εκπληκτικέςγεύσεις. Έχουμε δυο διαφορετικές γεύσεις Paleo. Η πρώτη συνταγή βασίζεται στο κακάο και η δεύτερη βασίζεται στην καρύδα.”

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ιδέα των μαθητών!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending