fbpx

Είσαι Single; 5 ξεχωριστές ιδέες για να περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Μιας και είμαστε στα μισά του Φεβρουάριου, τον μήνα των ερωτευμένων, ακούμε όλους να κάνουν σχέδια για την περιβόητη ημέρα, τη 14η Φεβρουαρίου.

Εσύ σκέφτεσαι ότι είσαι μόνος/η και κατσουφιάζεις. Μη σκας! Δεν είναι τίποτε άλλο από μια εμπορική μέρα, την οποία μπορείς αν και single να την περάσεις καταπληκτικά!

Θα σου δώσω λοιπόν 5 υπέροχες ιδέες για να εμπνευστείς!

1
Χουχούλιασε σπίτι και βάλε μια ταινία

Αν προτιμάς κάτι χαλαρό κάθισε σπίτι, ψήσε ποπ κορν και πάρε τους φίλους/φίλες σου να έρθουν να παρακολουθήσετε μια κωμωδία ή ένα θρίλερ έστω!

Είναι Παρασκευή. Πού να βγαίνεις Παρασκευή μέρα; Αν είναι και ο καιρός χάλια; Προτίμησε το ζεστό σου σπιτάκι και άραξε στον καναπέ με την κουβερτούλα σου. Θα περάσεις τέλεια!

2
Τι θα έλεγες για σινεμαδάκι;

Βγήκε καινούρια ταινία και θα ήθελες οπωσδήποτε να την δεις; Να η ευκαιρία! Πάρε ένα φίλο/μια φίλη και φύγετε!

Θα έχεις μάλλον καιρό να πας cinema, διότι έχεις κολλήσει με το Netflix – κάνε όμως και κάτι διαφορετικό!Φυσικά και θα σου προτείνω να δεις το “The upside“.

Άκου λοιπόν το story: ένας τετραπληγικός δισεκατομμυριούχος προσλαμβάνει για βοηθό του έναν πρώην κατάδικο που είναι ελεύθερος υπό όρους και μια ιδιαίτερη σχέση αρχίζει να αναπτύσσεται. Σου τη συστήνω ανεπιφύλακτα! 😉

3
Food Lover

Αγαπάς το καλό φαγητό και δεν χάνεις ευκαιρία να δοκιμάζεις νέες γεύσεις; Κάνε ένα check στο τι νέο υπάρχει στην πόλη και κάνε μια δοκιμή!

Και επειδή δεν θα σε άφηνα να το ψάχνεις μόνος/η θα σου προτείνω στη Λεμεσό το Meeting Grill στο κάστρο για να απολαύσεις ωραίο φαγητό και κρασί με την παρέα σου!

Για Λευκωσία τι θα έλεγες για το Cook Shop; Μικρό και χαριτωμένο στο κέντρο της πόλης με ωραία εμφάνιση!

4
Party Animal

Είσαι το party animal της παρέας; Είναι Παρασκευή και ο φοιτητό-κοσμος το ρίχνει έξω! Ντύσου, στολίσου και τράβηξε το μέχρι πρωίας!

Ξεφάντωσε με τους φίλους/φίλες σου και πού ξέρεις; Μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου! Έχεις μάθημα απ’ τις 9:00; Ε και; Πίνεις έναν διπλό καφέ και πας και στο μάθημα! 😉

5
Πάμε μια εκδρομή!

Εκμεταλλεύσου ολόκληρη τη μέρα και βόλταρε με τους φίλους σου όπου γουστάρεις! Γουστάρεις βουνό; Μια βόλτα στο Τρόοδος είναι ό,τι πρέπει – αν δεν έχεις ακόμη πάει.

Γουστάρεις θάλασσα; Η Πάφος και η Λεμεσός είναι πάντοτε μια καλή ιδέα! Θα περπατήσεις στη Μαρίνα Λεμεσού ή αν επιλέξεις την Πάφο θα βολτάρεις στο λιμανάκι.

Γουστάρεις χωριό; Η Κύπρος μας είναι γεμάτη όμορφα γραφικά χωριουδάκια: Λεύκαρα, Καλοπαναγιώτης, Όμοδος, Λόφου είναι μερικά από αυτά.

Είμαι σίγουρη ότι θα περάσεις τέλεια τη μέρα σου, φτάνει να έχεις καλή διάθεση και καλούς φίλους δίπλα σου! Τι λες; Θα περάσεις καλύτερα κι από τους ερωτευμένους;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending