Η Katy Perry ως ερωτευμένο Robot στο νέο video-clip της με ρεαλιστική τεχνολογία!

Το νέο video-clip της Katy Perry είναι γεγονός! Η Katy Perry και ο μουσικός παραγωγός Zedd (με καταγωγή από Γερμανία και Ρωσία) συνεργάστηκαν για το νέο single που κυκλοφόρησε σήμερα (14/2/2019) με τίτλο “365“.

Στο βίντεο θα δεις την τραγουδίστρια να πρωταγωνιστεί ως ρομπότ τύπου “Stepford Wife” που ερωτεύεται (τον Zedd).

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Warren Fu (The Weeknd, Daft Punk) και διαμορφωμένο από την Katy Perry, στο βίντεο υπάρχει η ερώτηση: θα μπορούσε ένα A.I. (ρομπότ) να μάθει να αγαπά; (*A.I. = Artificial intelligence)

variety.com

Το βίντεο αφηγείται την οδυνηρή ιστορία ενός ρομπότ (Katy Perry), που επιθυμεί να γίνει άνθρωπος, καθώς προσπαθεί να συνδεθεί συναισθηματικά με τον Zedd. Οι δύο τους έγραψαν μαζί το τραγούδι, με παραγωγή του Zedd.

O Zedd είπε:Αφού ξεκινήσαμε την περιοδεία μας με την Katy και βρήκαμε ομοιότητες στις μουσικές μας αξίες, συνεχίσαμε να δουλεύουμε μαζί και τότε άρχισε να διαμορφώνεται το” 365″. Όταν έδεσαν όλα μαζί, ήξερα ότι είχαμε κάτι ξεχωριστό. Μου αρέσει ο τρόπος που ακούγεται η Katy σε αυτό το τραγούδι. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που τελικά το μοιράζομαι αυτό με όλους τους fans μας.


Από τη μεριά της η Katy ανέφερε:Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη για τον Zedd που συμμετείχε στην περιοδεία μου για το Witness πέρσι, και ενδιάμεσα ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μουσικά, μέχρι που καταλήξαμε σε αυτό το ξεχωριστό τραγούδι“, συμπληρώνοντας: “Είμαι χαρούμενη που συνεργάζομαι με έναν τόσο ταλαντούχο και προσγειωμένο άνθρωπο.”

Το “365” είναι η πρώτη κυκλοφορία του 2019 και για τους δύο καλλιτέχνες. Είναι συνέχεια του άλμπουμ “Witness” της Katy Perry το 2017 και της πρόσφατης δουλειάς του Zedd με τον Shawn Mendes για το remix “Lost In Japan”, το “Happy Now” με την Elley Duhé και το “The Middle” με τους Maren Morris και Gray (υποψήφιο για 3 Βραβεία Grammy).

Πώς σου φάνηκε το τραγούδι και το video clip;