fbpx

Valentine’s Day: Τα ξεχωριστά posts που δημοσίευσαν διάσημοι Κύπρου & Ελλάδας!

Πώς πέρασαν τη χθεσινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου οι αγαπημένοι μας διάσημοι ηθοποιοί και παρουσιαστές; Αναπόλησαν στιγμές, ταξίδεψαν ή είχαν ρομαντικά ραντεβού για να μπουν στο κλίμα της (ερωτεύσιμης) μέρας;

Όπως κι εσύ, έτσι κι εκείνοι φρόντισαν να ενημερώσουν τον κύκλο τους για τη μέρα τους, μέσω των Social Media (ιδιαίτερα μέσω του Instagram τους).

Ψάξαμε λοιπόν και σου παρουσιάζουμε πιο κάτω τι μοιράστηκαν με το κοινό τους για το #Valentine’sDay διάσημοι Κύπριοι & Ελλαδίτες:

 

 

View this post on Instagram

 

Love makes imperfect souls fit perfectly ♥️ #HappyValentinesDay

A post shared by Sissy (@sissychristidou) on

 

View this post on Instagram

 

……………..????

A post shared by Maria Kortzia (@mariakortzia) on

 

View this post on Instagram

 

Happy V day baby. ♥️

A post shared by Kalomira (@itskalomira) on

 

View this post on Instagram

 

Η φωτογραφία είναι παπαρατσικη από την προηγούμενη Κυριακη που πήγαμε με τα παιδιά για τη γιορτή του Χάρη μας στα @tgifridaysgr στην Κηφησια ! Δε αγαπάμε τα παπαρατσικα το ξέρουν όλοι οι άνθρωποι του χώρου και σας το ορκίζομαι ούτε πήραμε χαμπάρι το φωτογράφο (μπράβο του !!!) Κι όμως ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο @youweekly.gr για έναν απλό λογο … Για τον τρόπο που με κοιτάζεις μετά από τόσα χρόνια … Σ αγαπάω ♥️ @dora_dimitropoulou Happy Valentines everyone !

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

 

View this post on Instagram

 

????#happyvalentinesday

A post shared by Konstantinos Vasalos Official (@costavasaloshd) on

 

View this post on Instagram

 

Αν «ξεκροπάρεις» τη φανταστική αυτή φωτογραφία της @roula.revi θα δεις μια κοιλια μέχρι το θεό, καθώς ήμουν έγκυος 8,5 μηνών όταν τραβήχτηκε…την ανέβασα γιατί στις αληθινές διαστάσεις της είναι αντιπροσωπευτική της teammarossoulis… αν γιορτάζω σήμερα??? ????????????????με έχεις να γιορτάζω? Παραδοσιακά? Διάβασα όμως ένα ενδιαφέρον άρθρο που ανέβασα κ στο @byeleonorameleti ,που λέει πως αυτοί που τρολαρουν τη σημερινή μέρα καλό θα ήταν να μπαίνουν πρώτοι απ όλους, έστω κ για λίγο στο κλίμα…με μια μικρή κίνηση, οποια κ αν είναι! Εγώ λοιπόν σήμερα έβαψα νύχι κόκκινο και ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ένας έρωτας, @psycho_25 , αλλά ποζάρει κ ο άλλος, ο μεγάλος έρωτας κ των δυο που μπορεί να μην φαίνεται, αλλά είναι εκεί… #babyalexandra απολαύστε τη μέρα, ο καθένας με τοΝ Έρωτα του για το οτιδηποτε… για άνθρωπο, για δουλειά, για χόμπι, για ιδέα, για τραγούδι, για φαγητό, για συναίσθημα, για αντικείμενο… #loveyou dudes!

A post shared by Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) on

 

View this post on Instagram

 

Partners in crime ..❤️#valentinesday

A post shared by Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) on

Εσύ πώς πέρασες τη φετινή Valentine’s Day σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending