fbpx

Μεγάλη επιλογή από κρουαζιέρες στον φετινό κατάλογο της Top Kinisis Travel!

Η Top Kinisis Travel Public Ltd, ο μεγαλύτερος διοργανωτής ταξιδιών στην Κύπρο, επενδύει στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της κρουαζιέρας την τελευταία 10ετία και αυξάνει σημαντικά το μερίδιο πωλήσεων της σε Ελλάδα και Κύπρο στις κρουαζιέρες πολυτελείας.

Αντιπροσωπεύει στην Κύπρο και την Ελλάδα σημαντικές εταιρείες κρουαζιέρων όπως είναι η MSC Cruises, Princess Cruises, Royal Caribbean, Celebrity, Carnival, Ponant Silversea, Sea Dream και κάποιες εταιρείες ποταμόπλοιων πολυτελείας όπως την Scenic, Emerald waterways και Croisi Europe και πρόσφατα και την Norwegian Cruises που είναι και πολύ γνωστή στο κυπριακό κοινό.

Η Norwegian Cruise Line είναι Αμερικάνικη εταιρεία κρουαζιέρας η οποία ιδρύθηκε το 1966 και έχει την έδρα της στο Μαϊάμι. Σήμερα ο στόλος της αριθμεί 16 πλοία τα οποία ταξιδεύουν σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Οι κρουαζιέρες της είναι βασισμένες στο “all inclusive basis”. Η φιλοσοφία της εταιρείας «Feel Free» δίνει την ευκαιρία σ’ όλους τους επιβάτες να δειπνήσουν όποτε και σ’ οποιοδήποτε εστιατόριο θέλουν ανάμεσα στις πολλές επιλογές των εστιατορίων τους.

H Top Kinisis Travel συνεργάζεται άμεσα και με άλλες εταιρείες κρουαζιέρων όπως η Cunard, Costa, Holland America, Seven Seas, Seaborne, P & O και Oceania Cruises και έτσι έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους Κύπριους ταξιδιώτες μια μεγάλη γκάμα κρουαζιέρων σε όλες τις θάλασσες και τα πελάγη της Γης.

Στον φετινό κατάλογο κρουαζιέρων της Top Kinisis Travel θα βρείτε μια μεγάλη επιλογή από κρουαζιέρες σ΄ όλες τις θάλασσες του κόσμου. Κρουαζιερόπλοια Νέας Γενιάς που μεταφέρουν χιλιάδες επιβάτες αλλά και προσωπικό, με πολύ ψηλές προδιαγραφές ασφάλειας και άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης τόσο στη διαμονή, όσο και στην διασκέδαση είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν onboard με τη βοήθεια των έμπειρων ταξιδιωτικών μας σύμβουλων.

Επίσης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τα δύο δρομολόγια από Πειραιά με το MSC Magnifica και MSC Musica όπου πραγματοποιούν 8μέρες κρουαζιέρες για Αιγαίο και Αδριατική θάλασσα με σημαντικές επισκέψεις σε λιμάνια, όπως η Μύκονος, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Ντουμπρόβνικ, Κοτόρ και Βενετία.

Πληροφορίες και κρατήσεις στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή στα κατά τόπους Γραφεία της Top Kinisis Travel, στο παγκύπριο τηλ. 77787878 και στην ταξιδιωτική μας ιστοσελίδα www.topkinisis.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending