fbpx

Τα top memes & αστείες εικόνες που είδαμε για τον «κύριο Πόσιμπολ»!

Βλέπεις κι εσύ το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ο πιο αδύναμος κρίκος»; Αν ναι, σίγουρα θα πρόσεξες ότι, κατά τη διάρκεια του κάθε επεισοδίου, υπάρχουν κάποιοι συμμετέχοντες που σου προκαλούν μπόλικο γέλιο μέχρι… δακρύων. Ο λόγος; Οι απίθανες και άστοχες απαντήσεις τους που δίνουν σε μερικές, κατά τα φαινόμενα, εύκολες κι απλές ερωτήσεις.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο κ. Χαράλαμπος που έδωσε (ίσως) την πιο επική και άκυρη απάντηση στα χρονικά του παιχνιδιού. Στην ερώτηση: «Ποιος “Tom” είναι ο πρωταγωνιστής των ταινιών “Επικίνδυνη Αποστολή”;», απάντησε με ένα ιδιαίτερο ύφος απορίας… ππόσιμπολ (αντί Cruise).

Φαίνεται ότι το διευκρινιστικό σχόλιο που του έκανε ο παρουσιαστής για την ταινία (Mission Impossible) τον σύγχυσε. Θεώρησε ότι περιείχε την σωστή απάντηση και είπε να το «παίξει» 50-50. Η τύχη, όμως, δεν ήταν με το μέρος του!

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η «απάντηση-μαργαριτάρι» έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα viral σε Κύπρο και Ελλάδα και αποτέλεσε για πολλούς χρήστες των social media πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσουν αστείες εικόνες και memes!

Δες πιο κάτω τα καλύτερα memes & αστείες εικόνες για τον κύριο Πόσιμπολ σε διάφορες γνωστές σελίδες:

kammena.gr
Ο πίκρης
kammena.gr
alazonas.gr
neopolis.gr
Άτε ολάν τζιαι κανεί
Κουκκουφκιάος
kammena.gr
Φήμη είναι θα περάσει
kammena.gr
kammena.gr

Εσύ ποιο από τα πιο πάνω ξεχώρισες; ????

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending