Αυτοί είναι οι νέοι μας αρθρογράφοι: Όσα έγιναν στη συνάντηση Φεβρουαρίου!

Evie Economidou
Lead Editor & Media Supervisor at StudentLife

Πρόσφατα, στις 13/02/2019, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνάντηση των νέων μας αρθρογράφων στα γραφεία του StudentLife στο Γέρι, Λευκωσία.

Μετά από επιτυχημένες προηγούμενες προσπάθειες, η ανταπόκριση ήταν για ακόμη μια φορά κοντά στις προσδοκίες μας, με αρκετές αιτήσεις για το νέο μας Internship!

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, οι νέοι αρθρογράφοι (όσες κατάφεραν να παρευρεθούν), είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για το Internship – πρακτική άσκηση τους στο StudentLife.

Η πρακτική άσκηση τους θα διαρκέσει 4 μήνες (Φεβρουάριος-Μάιος 2019) και θα δώσει την ευκαιρία στους φοιτητές που συμμετέχουν να κερδίσουν όμορφες εμπειρίες, χρήσιμες για το μέλλον.

Μετά από παρουσίαση των αρχικών στόχων, έγινε επεξήγηση και καθοδήγηση για τη σωστή ετοιμασία και συγγραφή online υλικού, προσιτού και ευχάριστου προς τους φοιτητές αλλά και το ευρύτερο κοινό.

Δόθηκε έμφαση στη δημιουργικότητα που θα δείχνουν και στην εμπειρία που θα ζήσουν κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης!

Στο τέλος της παρουσίασης, οι αρθρογράφοι άκουσαν τους στόχους μας για το μέλλον, δείχνοντας ενθουσιασμό που λαμβάνουν μέρος σε αυτό το Internship.

Οι κοπέλες δήλωσαν πως είναι StudentLife fans και παρακολουθούν συχνά το περιεχόμενο που παράγεται, έτσι η συμμετοχή τους ως αρθρογράφοι, τους γέμισε με περηφάνεια και πολλή ικανοποίηση, ώστε να εξελιχθούν και οι ίδιοι περισσότερο!

studentlife internship

Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως θα ήθελαν να δοκιμαστούν στην αρθρογραφία και στην παραγωγή περιεχομένου, ώστε να εκφράζουν τις σκέψεις τους και να μάθουν περισσότερα για ό,τι περιλαμβάνει γενικά το online περιεχόμενο (άρθρα, εικόνες, βίντεο κ.ά.)!

Περισσότερες συναντήσεις (και εμπειρίες) ακολουθούν και στο μέλλον. Stay tuned για δημιουργικό και νεανικό -από τις αρθρογράφους μας- υλικό! 🙂

Συντονίστρια: Εύη Οικονομίδου

Αρθρογράφοι:

1.  Μαρία Γεωργίου

2. Χριστίνα Καπνίση

3. Αλεξάνδρα Ιωαννίδου

4. Σταυριάνα Διομήδους

5. Μαρίνα Ηλία

6. Θεοδώρα Σταυροπούλου

7. Μαριλένα Ιακώβου