fbpx

5 Κύπριοι μας απάντησαν: «Τυχαία συνάντηση με πρώην… Πώς θα αντιδρούσες;»

Είναι  γνωστό πως από την εφηβεία μέχρι και την τρίτη ηλικία, η αγάπη και η συντροφικότητα είναι κάτι που αναζητά ο κάθε άνθρωπος. Είναι περίεργο πόσα συναισθήματα μπορεί να σου προκαλέσει ένας ξένος, που με τον καιρό γίνεται ο άνθρωπός σου.

Ακόμα πιο παράξενο είναι το πώς μπορεί ο άνθρωπος σου να  γίνει ξανά ξένος. Το amore του παρελθόντος παίρνει πλέον την ταμπέλα “ΠΡΩΗΝ”.

Δυστυχώς, όταν μια σχέση τελειώνει τα συναισθήματα μπερδεύονται και έτσι αλλάζει και ο τρόπος αντιμετώπισης αυτών των ανθρώπων. Αυτό βέβαια, έχει να κάνει και με το τέλος που μπορεί να είχε η κάθε σχέση. Άλλες σχέσεις τελειώνουν ειρηνικά και άλλες όχι τόσο.

Για αυτό και εμείς βγήκαμε μια βόλτα και ρωτήσαμε 5 Κύπριους ποια θα ήταν η αντίδραση τους αν συναντούσαν τον/την πρώην τους τυχαία στον δρόμο

Δες τις απαντήσεις που μας έδωσαν πιο κάτω:

1
Άντρας, 26 ετών

  • “Όσο περίεργο τζιαι αν σας φαίνεται, πριν λλίο ήμουν για καφέ με την πρώην μου! Ήμασταν κολλητοί που μωρά. Είχαμε τζιαι έχουμε ακόμα την ίδια παρέα, αλλά όταν εκάμαμε το βήμα για να κάμουμε σχέση, εκαταλάβαμε ότι δεν μας φκάλλει κάπου. Για αυτό αποφασίσαμε να κρατήσουμε την αρχική μας σχέση, χωρίς να χαλάσουμε ούτε τη δική μας, αλλά ούτε των φίλων μας. “

2
Γυναίκα, 22 ετών

  • “Τι θα έκαμνα; Λοιπόν, αν ήταν μόνος του θα επήαινα να του μιλήσω, να δω τι κάμνει κ.τ.λ. Αν ήταν μαζί με τούτη που έσσιει τωρά, πάλε θα επήαινα να κάμω το ίδιο, αλλά ήταν να κάμνω ότι εν υπάρχει τζιείνη για να την κάμω να ζηλέψει. Εννοείται για να καταλάβει τζιαι ο άλλος τι έχασε τζιαι τι έσσιει τωρά… Βέβαια, αν ήμουν μαζί με τη σχέση που έχω τωρά, εν θα έπαιζε κανένα που τα προηγούμενα σενάρια.”

Η φίλη μας, μας ζήτησε να μην αναφέρουμε το όνομα της για να… μην αποκτήσει κι άλλον πρώην.. No worries girl! 😉

3
Άντρας, 21 ετών

  • “Ένα απλό τυπικό γεια τζιαι εν τζιαι πολύ της!”

Σκληρός, απλός, λυτός και απέριττος.

4
Γυναίκα, 21 ετών

  • “Η αλήθκια εσκέφτηκα πολλές φορές τι να κάμω τζιαι τι να πω, αλλά κάθε φορά που τυχαίνει να τον βλέπω χάννω τα τζιαι λέω πάντα τα τυπικά. Βέβαια, εσκέφτηκα ακόμα πιο πολλές φορές το ενδεχόμενο να τον δω μαζί με άλλη, αλλά μόνο στην ιδέα, φκαίνει το αίμα στην κκελέ μου τζιαι απλά ελπίζω να μεν γίνει ποττέ – νομίζω απλά θα κοπούν τα πόδκια μου τζιαι εν να αρκέψω να κλαίω.”

Αγαπητή μου, η συμβουλή μας είναι να αρχίσεις να το σκέφτεσαι γιατί αργά ή γρήγορα, θα γίνει…

5
Γυναίκα, 21 ετών

  • Ο χωρισμός με τον πρώην μου έγινε με πολλά κακό τρόπο. Τόσο κακό, που εσκέφτηκα πολλές φορές να πάω να του κρούσω το σπίτι του, αλλά ελυπήθηκα τη μάνα του. Μετά εσκέφτηκα ότι αν τον κόψω πούποτε, θα τον έδερνα, αλλά έχουμε τζιαι μια διαφορά ύψους, που δυσκολεύκει την κατάσταση. Άρα, καταλήγω στο ότι αν εμφανιστεί ποττέ μπροστά μου, το φτύσιμο δεν το γλυτώνει με τίποτε!

Φίλε-πρώην της πιο πάνω φίλης, πιστεύω έκανες κάτι πολύ κακό. Πρόσεχε πού συχνάζεις, γιατί απ’ ότι φαίνεται, την έχεις άσχημα!

Εσύ πώς θα αντιδρούσες αν συναντούσες τον/την πρώην σου; Ταυτίστηκες με κάποια από τις πιο πάνω απαντήσεις; Πες μας την άποψη σου στα σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending