fbpx

5 ξεχωριστά στέκια στην Κύπρο με τις πιο ιδιαίτερες επιλογές σε brunch!

Είναι αλήθεια ότι λατρεύω το brunch, και γι’ αυτό σήμερα επέλεξα να σας γράψω για αυτό!

Συνήθως όταν πλησιάζει το Σαββατοκύριακο, ξεκινώ να ψάχνω για νέες τοποθεσίες, όπου μπορώ να δοκιμάσω νέες γεύσεις, αλλά και να δω διαφορετικά μέρη (γιατί δεν έχω αρκεστεί μόνο στη Λευκωσία)! 

Μερικές φορές χρειαζόμαστε μια αλλαγή, να πάμε και σε μια άλλη πόλη, να ανακαλύψουμε νέα στέκια, αλλά και να κάνουμε τις βόλτες μας! Οπότε, θα σου προτείνω διάφορα μέρη για να δοκιμάσεις ιδιαίτερο brunch, τόσο στη Λευκωσία, όσο και σε άλλες πόλεις!

Για πάμε να δούμε κάποια από τα πιο γνωστά μέρη για brunch!

1
ΜΟΥΣΩΝ (Λευκωσία)

Πρόσφατα επισκέφτηκα το Μουσών, που βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας, και ενθουσιάστηκα!

Εδώ μπορείς να βρεις διάφορες επιλογές, όπως: eggs roayal, french toast, αλλά και διαφόρων ειδών pancakes για όλα τα γούστα (cream cheese, mapple syrup, nutella κ.ά.)

Εγώ θα σου πρότεινα το Eggs Royale, όπου είναι το αγαπημένο μου! Σερβίρεται με πατάτες και σαλάτα στο πλάι. Είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις!

  • Θα το βρεις στην οδό: 15 Μπουμπουλίνας, Λευκωσία, τηλ. 22664444

2
THE BOYS (Λευκωσία)

Το Σάββατο που μας πέρασε επισκέφτηκα το The Boys για 2η φορά. Εδώ, μπορείς να βρεις από sandwitches, eggs, french toast, granola, μέχρι pancakes, με διάφορους συνδιασμούς, για όλα τα γούστα. 

Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις από το menu το eggs benedict, το οποίο δοκίμασα πρόσφατα και με ενθουσίασε!

  • Μπορείς να το βρεις στην οδό: Themistokli Dervi, 5, Λευκωσία, τηλ. 22 660421

3
EDEM’S YARD (Λάρνακα)

Σε μία αυλή με ωραία ατμόσφαιρα, βρίσκεται το Edem’s Yard. Στο menu έχει τα πιο πολύχρωμα pancakes, που μόνο και μόνο που τα βλέπεις σου ανοίγουν την όρεξη! 

Πραγματικά, το να τρως κάτι νόστιμο είναι πολύ σημαντικό, αλλά επίσης σημαντικό είναι να βρίσκεσαι και σε ένα όμορφο χώρο, με τέτοια ιδιαίτερα πιάτα!

  • Θα το βρεις: Εβανθίας Πιερίδου, Λάρνακα, τηλ. 99 842980

4
THE COOKHOUSE (Λεμεσός)

Αυτό το εστιατόριο είναι ένα από τα αγαπημένα μου! Θυμάμαι την πρώτη φορά που το επισκέφτηκα και δοκίμασα την granola με διάφορα φρούτα, ενθουσιάστηκα!

Ήταν ότι πιο υγιεινό αλλά και νόστιμο είχα δοκιμάσει! Η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι θα χορτάσω μόνο με αυτό, όμως τελικά με κράτησε και με το παραπάνω! 

Επίσης, εδώ έχω δοκιμάσει -ίσως- ένα από τα καλύτερα pancakes. Θα σου πρότεινα αυτά με το mascarpone, blueberries και mapple syrup. Δοκίμασε τα και θα με θυμηθείς!

  • Θα το βρεις στην οδό: Gladstonos street 112, Λεμεσός, τηλ. 25 353434

5
ESTRELLA (Λάρνακα, Λεμεσός, Πάφος)

Θυμάμαι το καλοκαίρι είχα μάθει για το νέο εστιατόριο του Estrella που άνοιξε στη Λάρνακα και ήθελα να το επισκεφτώ, ως λάτρης του brunch!

Εδώ, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το Rainbow choco pancakes, που είναι πολύχρωμα pancakes, με pop corn, cream cheese κ.ά. Εκτός του ότι σκίζει από εμφάνιση, έχει και εξαιρετική γεύση! 

Γενικά, είναι απο τα εστιατόρια που έχουν πολλές επιλογές, και σίγουρα θα βρεις κάτι να σου αρέσει από το menu (ακόμη κι αν δεν είσαι fan των γλυκών)!

Θα το βρεις:

  • Λάρνακα: Νικολάου Λανίτη 27, τηλ. 24 727254 
  • Λεμεσός: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, τηλ. 99 878742
  • Πάφος: Ποσειδώνος 23, τηλ. 26 221081

Εσύ ποιο από αυτά θα ήθελες να επισκεφτείς, αν δεν το έχεις κάνει ακόμα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending