fbpx

5 Κύπριοι φοιτητές μας περιέγραψαν το πιο αξέχαστο μεθύσι που είχαν!

Όλοι μας έχουμε βγει εκτός ελέγχου από το ποτό τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας!

Με αφορμή το θέμα της νέας θεατρικοχορευτικής παράστασης του Χορευτικού Ομίλου του Πανεπιστημίου Κύπρου με τίτλο “Money Money να φταίξω εγώ”, που έχει στο επίκεντρό του το “άγριο” μεθύσι, ρωτήσαμε 5 Κύπριους φοιτητές να μας περιγράψουν το πιο αξέχαστό τους μεθύσι!

Μη χάσεις τη νέα τους παράσταση “Money Money να φταίξω εγώ”, στις 27 & 28 Φεβρουαρίου στο Σατιρικό Θέατρο η ώρα 20:30!

Τι μας απάντησαν λοιπόν 5 Κύπριοι φοιτητές για το πιο αξέχαστό τους μεθύσι;

1
Αναστασία Αναξαγόρου, 19 ετών

  • Ένα Παρασκευο-Σαββατοκύριακο πήγα να επισκεφτώ την κολλητή μου στο Manchester! Βγήκαμε έξω το βράδυ της Παρασκευής στο Greek night και περάσαμε πολύ όμορφα… Κέφι χορός γλέντι και…. ΠΟΤΟ! Φεύγουμε λοιπόν από το club, να πάμε σπίτι κατά τις 4 το πρωί και ως συνήθως, επειδή δεν έχουμε 24ωρους φούρνους στην Αγγλία, παραγγέλνουμε ή φτιάχνουμε κάτι έκτακτο. Οι φίλες μου και οι φίλοι μου ήταν νηφάλιοι. Εγώ πάλι δεν θυμάμαι τα παρακάτω που θα σας περιγράψω: Ξεκίνησα να κλαίω! Ύστερα με έβαλαν ΕΜΕΝΑ να μαγειρέψω! Έφτιαξα λοιπόν, φαγητό για όλους, στριφογύριζαν όλα γύρω μου και -όλως παραδόξως- δεν έκοψα ούτε τα χέρια μου, ούτε έκαψα το σπίτι και το φαγητό βγήκε υπέροχο! Ύστερα, αφού φάγαμε, έπλυνα τα πιάτα, καθάρισα τους πάγκους και όλη την κουζίνα, πήγα να ξεβαφτώ, φόρεσα πιτζάμες και πήγα για ύπνο κυρία! Ήταν η πιο αστεία ξεχασμένη-αξέχαστη νύχτα από μεθύσι!

2
Λούκας Χαραλάμπους, 23 ετών

  • “Αφού έιμαι μέσα στο Χορευτκό Ομίλο Πανεπιστημίου Κύπρου, συνηθίζουμε να έχουμε καθιερωμένες εξόδους σε μπουζούκια! Έτσι, πήγαμε στο Ασμάτιον για τα γενέθλια ενός από το συγκρότημα! Η νύχτα ξεκίνησε απότομα με πολύ ποτό, αφού ήμασταν στο τσακίρ κέφι! Ένας από το συγκρότημα λόγω ηλικίας, με έβαλε να πιω γιατί ήμουν νέος! Έτσι λοιπόν ήπια απότομα. Δεν κατεβήκαμε από τη σκηνή όλη νύχτα! Σε κάποια φάση ήμουν τόσο ζαλισμένος και βγήκα έξω για να πάρω αέρα. Πήγα στο αυτοκίνητο (ήμασταν παρκαρισμένοι ο ένας πίσω από τον άλλο). Στο τέλος, αποκοιμήθηκα έξω από το αυτοκίνητο με ανοιχτές τις πόρτες. Ξύπνησα η ώρα 5:30 το πρωί, όλοι είχαν φύγει και ήμουν μόνος μου έξω στο parking. Ακόμη δεν μπορούσα να οδηγήσω, όποταν τηλεφώνησα της αδερφής μου να έρτει να με… συνάξει! Παρ’ όλ’ αυτά, ήταν μια τέλεια νύχτα αφού δεν πλήρωσα τίποτε. P.S: Εχω τους καλύττερους φίλους!

3
Άντρια Χρυσοστόμου, 21 ετών

  • Ξέρετε ότι στα καρναβάλια πίνουμε ώσπου να φυρτούμε! Πού να φανταστώ οτι εν να εσυνέβαινε έτσι πράμα;! Ήταν η πιο τραγική νύχτα των καρναβαλιών… Άρκεψα τζιαι εζαλίζουμουν που το ποτό, με αποτέλεσμα να προσφερθεί το αγόρι που μου άρεσκε να με βοηθήσει να κάτσω κάπου. Αλλά τι ήθελε τζιαι τζιείνος να με βοηθήσει; Εκατέληξε με εμετούς πάνω του ο καημένος!

4
Νικόλας Τζιωρτζής, 23 ετών

  • Εγώ θυμούμαι, βασικά μισο-θυμούμαι, μετά τις 12 μπύρες, εβρέθηκα πάνω στο bar να χορεύκω ζεϊμπέκικο, για πρώτη φορά στη ζωή μου, κλωτσώντας τα ποτά των γυναικών που εκάθουνταν τζιαμέ. Στην πολλήν ώρα που επροσπαθούσαν να με κατεβάσουν που το μπαρ (σερβιτόροι φίλοι κ.ά.), εθκιώξαν μας που το μαγαζί!

5
Στέφανη Κασινοπούλου, 21 ετών

  • Ήταν η τελευταία μας μέρα στο ταξίδι που πήγαμε στη Λαπωνία! Πήγαμε στο party του αποχαιρετισμού. Εκεί ήπιαμε αρκετό ποτό. Στην αρχή ήμασταν μία ντροπαλή παρέα, αλλά λόγω του ποτού, χωρίς να το καταλάβουμε ότι πέρασε η ώρα, βρεθήκαμε να πίνουμε και να χορεύουμε όλοι μαζί! Κάποιος από την παρέα είχε τη φαεινή ιδέα να ψάξουμε για το… Πολικό Σέλας, παρόλο που ήταν συννεφιά. Βγήκα έξω και η Γερμανίδα η φίλη μας ξεκίνησε να μας ρίχνει κάτω στο χιόνι ασταμάτητα. Την επόμενη μέρα ξυπνήσαμε με hangover και πολλές μελανιές.

Μη χάσεις τη νέα παράσταση του Χορευτικού Ομίλου του Πανεπιστημίου Κύπρου με τίτλο “Money Money να φταίξω εγώ” στις 27 & 28 Φεβρουαρίου στο Σατιρικό Θέατρο, η ώρα 20:30!

Εσύ τι έκανες στο πιο έξαλλο μεθύσι που σου έτυχε; Γράψε μας σε comment την εμπειρία σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending