fbpx

Έρχονται 5+1 top ταινίες που δεν θα θες να χάσεις αυτόν τον Μάρτη στη μεγάλη οθόνη!

Είσαι κι εσύ fan του cinema; Το 2019 συνεχίζει δυναμικά όσον αφορά τη μεγάλη οθόνη! Ανυπομονείς να υποδεχθείς τις νέες αναμενόμενες ταινίες Μαρτίου; Περιμένεις κι εσύ πώς και πώς να τις δεις στους κινηματογράφους;

Σου μαζέψαμε λοιπόν τις top 5 ταινίες που θα θες να δεις μόλις προβληθούν στα K CINEPLEX!

Δες τις πιο κάτω:

1
Captain Marvel

Η Carol Danvers γίνεται ένας από τους πιο ισχυρούς ήρωες του σύμπαντος, όταν η Γη παγιδεύεται στη μέση ενός γαλαξιακού πολέμου ανάμεσα σε δύο εξωγήινους αγώνες.

Πρωταγωνιστούν οι: Brie Larson, Gemma Chan, Mckenna Grace

Η αναμενόμενη ταινία Animation, Δράσης και Περιπέτειας αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 7 Μαρτίου 2019.

2
The Favourite

Αρχές 18ου αιώνα. Η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Παρ’ όλ’ αυτά, οι αγώνες πάπιας και ανανά ακμάζουν. Μια εύθραυστη Βασίλισσα Άννα (Olivia Colman) καταλαμβάνει το θρόνο και η στενή φίλη της Lady Sarah (Rachel Weisz) κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ επικρατεί η άσχημη υγεία και ιδιοσυγκρασία της Άννας.

Όταν φτάνει μια νέα υπηρέτρια, η Abigail (Emma Stone), η γοητεία της την εμπλέκει με τη Σάρα. Η Σάρα παίρνει την Abigail κάτω από την υποπτία της και η Abigail βλέπει την ευκαιρία να επιστρέψει στις αριστοκρατικές της ρίζες.

Καθώς η πολιτική του πολέμου καθίσταται αρκετά χρονοβόρα για τη Σάρα, η Abigail επεμβαίνει για να συντροφεύει τη Βασίλισσα. Η ανερχόμενη φιλία τους, της δίνει την ευκαιρία να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες της και δεν θα επιτρέψει να σταθεί εμπόδιο καμιά γυναίκα, άνθρωπος, η πολιτική ή… κουνέλι στο δρόμο της.

Πρωταγωνιστούν οι: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz

Σε σκηνοθεσία του Ελλαδίτη σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου, και βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, η αναμενόμενη Βιογραφική και Δραματική ταινία, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 7 Μαρτίου 2019.


Θες να βλέπεις όλα τα κινηματογραφικά νέα, καθώς και τις προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!


3
US

Για να ξεφύγουν από την πολυάσχολη ζωή τους, η οικογένεια Wilson κάνει διακοπές στις Santa Cruz της Καλιφόρνια για να περάσουν χρόνο με τους φίλους τους, την οικογένεια Tyler.

Μια μέρα, ο μικρός γιος τους Jason περιπλανιέται στην παραλία, προκαλώντας τη μητέρα του Adelaide να γίνει υπερπροστατευτική. Εκείνη τη νύχτα, 4 μυστηριώδεις άνθρωποι εισέρχονται στο σπίτι όπου διαμένουν.

Η οικογένεια είναι συγκλονισμένη όταν ανακαλύπτει ότι οι εισβολείς μοιάζουν και μιλούν σαν αυτούς, μόνο που έχουν εμφάνιση grotesque. Σύντομα η οικογένεια, ξεκινάει ένα παιχνίδι με γάτες και ποντίκια με τους doppelgangers, ενώ περισσότεροι από αυτους αρχίζουν να εισβάλλουν στην πόλη.

Πρωταγωνιστούν οι: Anna Diop, Elisabeth Moss, Lupita Nyong’o

Η αναμενόμενη ταινία Τρόμου και Thriller, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 21 Μαρτίου 2019.

4
Dumbo

Πριν τον πόλεμο, ο Χολτ ήταν κάποτε αστέρας του τσίρκου και έτσι ο Max Medici (Danny DeVito) τον προσλαμβάνει για να φροντίσει τον Dumbo, έναν νεογέννητο ελέφαντα, του οποίου τα υπερμεγέθη αυτιά τον κάνουν γνωστό και περιζήτητο στο τσίρκο.

Όταν όμως τα παιδιά της Holt ανακαλύπτουν ότι ο Dumbo μπορεί να πετάξει, ο επιχειρηματίας V.A. Vandevere (Michael Keaton) και η καλλιτέχνης Colette Marchant (Eva Green) αποφασίζουν να κάνουν το μικρό ελέφαντα αστέρι.

Πρωταγωνιστούν οι: Eva Green, Alan Arkin, Colin Farrell

Σε σκηνοθεσία του διάσημου σκηνοθέτη Tim Burton, Η αναμενόμενη Δραματική ταινία Δράσης και Thriller, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 28 Μαρτίου 2019.

5
The hole in the ground

Προσπαθώντας να ξεφύγει από το σκοτεινλο παρελθόν της, η Sarah O’Neill αρχίζει μια νέα ζωή στα περιθώρια μιας αγροτικής πόλης μαζί με το νέο της γιο, Chris.

Μια τρομακτική συνάντηση με έναν μυστηριώδη γείτονα καταστρέφει την εύθραυστη ασφάλειά της, ρίχνοντας τη Σάρα σε έναν εφιάλτη παράνοιας και δυσπιστίας, καθώς προσπαθεί να αποκαλύψει αν οι ενοχλητικές αλλαγές στο μικρό αγόρι της είναι συνδεδεμένες με μια δυσοίωνη καταβόθρα, που θάβεται βαθιά μέσα στο δάσος που συνορεύει με το σπίτι τους.

Πρωταγωνιστούν οι: Seána Kerslake, James Quinn Markey, Simone Kirby

Η αναμενόμενη ταινία Τρόμου, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 28 Μαρτίου 2019.

6
Βουράτε Γειτόνοι, η Ταινία

Οι πολυαγαπημένοι γείτονες συναντώνται ξανά στη μεγάλη οθόνη μετά από 18 χρόνια της γνωστής σε όλους κωμικής τηλεοπτικής σειράς Βουράτε Γειτόνοι στο Sigma.

Πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Ζένιου, Δημήτρης Ξύστρας, Άλκηστις Παυλίδου, Σίμος Τσιάκκας, Μάρα Κωνσταντίνου, Χριστίνα Παυλίδου, Γιώργος Τσιάκκα, Σοφία Καλλή, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Γιάννα Λευκάτη, Χριστόφορος Χριστοφόρου.

Η αναμενόμενη Κωμωδία αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 21 Μαρτίου 2019.


Θες να μάθεις περισσότερα κινηματογραφικά νέα, αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending