fbpx

Αυτοί είναι οι λόγοι που οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες!

Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας, τα social media, έχουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Βλέπεις παντού “τέλειες” εικόνες, αψεγάδιαστο σώμα, και μετά μπορεί να νιώσεις άσχημα, γιατί μπορεί να μην έχεις τόσο “τέλεια” εικόνα όσο αυτές που βλέπεις στα social media!

Αυτό δεν είναι πάντα καλό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τροποποιήσεις την εικόνα σου, και να βγάλεις προς τα έξω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Οπότε, μη νιώθεις άσχημα ή μειονεκτικά αν δεν μοιάζεις κι εσύ έτσι!

Επίσης, αυτή η αψεγάδιαστη εικόνα, δεν σημαίνει ότι αρέσει και σε όλους! Γενικά, υπάρχει η αντίληψη ότι για να αρέσει μια κοπέλα, πρέπει να είναι λεπτή, με ωραίο σώμα, ωραία χαρακτηριστικά… Αυτό δεν ισχύει πάντα! Υπάρχουν και οι άντρες που προτιμούν τις πιο ζουμερές κοπέλες και μάλιστα τις βρίσκουν πολύ ελκυστικές! 

Πάμε να δούμε γιατί οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες:

1
Είναι πιο αισθησιακές

Είναι αλήθεια ότι κάποιοι άντρες έλκονται από το κλασικό πρότυπο της λεπτής κοπέλας, όμως είναι και αυτοί που έλκονται από τις πιο ζουμερές κοπέλες!

Πολλές από αυτές, νιώθουν άνετα με το σώμα τους, είναι ακομπλεξάριστες και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Οι καμπύλες τους είναι το δυνατό τους σημείο και ξέρουν πώς να το τονίσουν! Αυτό, τις κάνει πιο αισθησιακές και ποθητές προς τους άντρες.

2
Καμπύλες = Σημάδι γονιμότητας

Έχει επικρατήσει η άποψη ότι η γυναίκα με καμπύλες, έχει πιο ανοιχτή λεκάνη, έτσι, έχει πολλές περισσότερες πιθανότητες να μείνει έγκυος, από μία γυναίκα με πιο στενή και λεπτή σιλουέτα.

Αυτό ελκύει τους άντρες, αφού υποσυνείδητα, οι περισσότεροι ψάχνουν την ιδανική κοπέλα για να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. 

3
Δείχνουν νεότερες

Είναι γεγονός, ότι οι πιο ζουμερές κοπέλες βγάζουν προς τα έξω (υποσυνείδητα) την αίσθηση της υγείας και της νεότητας.

Το πρόσωπο τους είναι πιο γεμάτο, και φαίνεται πιο ωραίο και πιο φρέσκο! Οπότε, μην ανησυχείς αν δεν έχεις το σωματότυπο της λεπτής κοπέλας! Και οι πιο ζουμερές κοπέλες είναι εξίσου ελκυστικές! 

4
Έχουν κλασική ομορφιά

Πολλές απο αυτές τις γυναίκες έχουν μία κλασική ομορφιά, (βλ. Μαρία Κορινθίου, Monica Belucci), η οποία είναι διαχρονική. Έχουν το δικό τους ταπεραμέντο, και μαζί με τις καμπύλες που διαθέτουν, κάνουν ένα ακαταμάχητο συνδυασμό!

Βέβαια, και οι λεπτές κοπέλες έχουν τη δική τους χάρη, με τα δικά τους προτερήματα. Αλλά, οι πιο curvy κοπέλες, έχουν τη δική τους γοητεία, που όμως εναπόκειται και από τα γούστα του κάθε άντρα!

Εσύ, ποιοι πιστεύεις ότι είναι οι λόγοι που οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες; Γράψε μας σε comment!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending