fbpx

5+1 fun YouTube channels που σίγουρα θα θες να κάνεις subscribe!

Ξέρουμε πολύ καλά πως είσαι κι εσύ ένας από εμάς που έχεις λιώσει στον καναπέ, βλέποντας Netflix! Αν τα είδες όλα, τότε θα θες να παρακολουθήσεις κάτι άλλο που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τις σκέψεις που σε πλημμυρίζουν! Θες κάτι για να χαλαρώσεις, και γιατί όχι, να ξεκαρδιστείς από τα γέλια!

Πώς θα το καταφέρεις; Εμείς ψάξαμε και σου προτείνουμε 5+1 fun YouTube channels που σίγουρα θα θες να κάνεις subscribe, γιατί θα σε γεμίζουν με θετική ενέργεια, πολύ γέλιο και δε θα βλέπεις τη στιγμή να ανεβάσουν καινούριο video!

Δες τα 5+1 fun YouTube channels που σου προτείνουμε να κάνεις subscribe!

Ξεκινώ με τον αγαπημένο σε πολλούς, τον Γιώργο Βαγιάτα, ο οποίος με την αυθεντική του προσωπικότητα και το λατρεμένο του χιούμορ, φροντίζει πάντα να κάνει υπέροχα vlogs!

Μια από τις καθιερωμένες του εκπομπές είναι το “TOP 10”του Instagram, του έρωτα, της φοιτητικής ζωής και ότι άλλο του κατέβει στο κεφάλι ή είναι trending! Την παράσταση όμως, κλέβει “Η εκπομπή με το τροχόσπιτο” στην οποία μας δείχνει τις περιπέτειές του στην Ευρώπη μέσα σε ένα… τροχόσπιτο!

Highlights της προσωπικότητάς του είναι ότι μπορεί να μπει στο πετσί οποιουδήποτε ρόλου (θα θέλαμε να τον δούμε και σαν Κύπρια μάνα) όπως και η στεναχώρια του όταν δεν προλαβαίνει να ανεβάσει νέο επεισόδιο του “τροχόσπιτου”!

Η γλυκύτατη Σίσσυ Χρηστίδου διατηρεί από το 2017 το δικό της YouTube channel και είναι από τις πιο τακτικές vlogger!

Η Σίσσυ θα σε συμβουλέψει για τη σχέση σου, για το τι θα ντυθείς τις απόκριες όπως επίσης και θα σου δείξει πώς περνά στα ταξίδια της με τον Θοδωρή και πώς κάνει το μακιγιάζ της!

Στο δικό μας StudentLife κανάλι πρέπει οπωσδήποτε να εγγραφείς! Αν δεν έχεις εγγραφεί ήδη, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ SUBSCRIBE ΕΔΩ γιατί σε εμάς θα βρεις cool videos από τα μέλη της ομάδας μας με ό,τι είναι trending και όχι μόνο…

Κάνουμε ποδαρικό σε πολλά πανεπιστήμια της Κύπρου με διάφορα γκάλοπ π.χ. Πόσο καλά ξέρεις τις κυπριακές παροιμοίες ή και με ερωτήματα που μαστίζουν την ανθρωπότητα όπως: “Είναι το σουβλάκι καλύτερο από τη σχέση;”

Φυσικά, στο channel μας θα δεις και τα νέα επεισόδια της εκπομπής που αγάπησαν οι φοιτητές (και όχι μόνο!) “Αξίζει Πράγματι”! Παρακολούθησε τα vlogs του Αντρέα Χαρή ο οποίος λατρεύει να δίνει tips σχέσεων, να μπαίνει σε διάφορους ρόλους όπως: παγωτάρης και να πραγματοποιεί κοινωνικά πειράματα όπως το κέρασμα στους τουρίστες “παττίχα τζιαι χαλλούμι” στο Nissi Beach!

Κάνε SUBSCRIBE στο κανάλι μας στο YouTube για να βλέπεις πρώτος τα νέα videos της ομάδας μας! 

Σου εγγυόμαστε ότι θα δυσκολευτείς να δεις κάποιο από τα videos και να μην “απλώσεις” από τα γέλια.

Στο playlist τους κυρίως θα βρεις αποσπάσματα από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές (οι αγαπημένες τους αυτό το διάστημα είναι το “Ο πιο αδύναμος κρίκος” και το “Master Chef”) στις οποίες δίνουν τη δική τους “πινελιά” και γίνονται viral!

Ο “Vibrator”, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, προκαλεί ισχυρές δονήσεις με τις… πιπεράτες ερωτήσεις που κάνει στον κόσμο! Τα video του Vibrator είναι συνήθως τύπου γκάλοπ σε δρόμους της ΑΘήνας, αλλά καμιά φορά μπορεί να τον πετύχεις και στη Λεμεσό!

Μερικοί τίτλοι των videos του είναι: “Ιδανική συχνότητα για sex;”, “Έχεις πάει με παντρεμένο;” οπότε καταλαβαίνεις γιατί έχει αυτό το username!

Στο κανάλι του όμως θα βρεις και πιο light θεματολογία τύπου: “Ποιο είναι το ιδανικό ραντεβού;”. Highlight είναι τα φιλιά που δίνει στις θαυμάστριές του στο τέλος κάθε video.

Στο διαδικτυακό κανάλι Netwix θα βρεις τα ξεκαρδιστικά videos των The Wixers αλλά και άλλα πολλά video series που ανεβάζουν συχνά:

  • Πώς πιστεύεις πως θα είναι όταν κάνεις δίαιτα VS πώς είναι στην πραγματικότητα;“,
  • Κατηγορίες ατόμων που παίζουν Fifa
  • Τι να μην κάνεις όταν κάποια φοράει κοντό σορτσάκι

Αυτά είναι μερικά από τα videos τους που αξίζει να παρακολουθήσεις!

Εσύ ποιο κανάλι θα παρακολουθείς φανατικά;

Κάνε SUBSCRIBE στο κανάλι μας στο YouTube για να βλέπεις πρώτος τα νέα videos της ομάδας μας! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending