5+1 ξεχωριστές γυναίκες ξένων ποδοσφαιριστών στην Κύπρο!

Vassos Kyriacou
Sports Journalist
sigmalive.com

Κάποιος εκτός ποδοσφαίρου, εύκολα μπορεί να υποθέσει πως η ζωή του ποδοσφαιριστή είναι εύκολη. “Έχει λεφτά, φήμη, αναγνωρισιμότητα, προπονείται 1-2 ώρες κάθε μέρα για να παίξει ένα παιχνίδι το Σαββατοκύριακο, τι άλλο μπορεί να θέλει;” θα σκεφτεί.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι πως πέρα από αυτά, ο ποδοσφαιριστής πρέπει να υποστεί συγκεκριμένες θυσίες για να μπορεί να αντεπεξέλθει σε ψηλό επίπεδο, καμιά φορά μπορεί και να τραυματιστεί σοβαρά κάτι που θα έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία του, ενώ, πίστεψε με, δεν δέχονται την ήττα τόσο εύκολα.

Όλα αυτά τα ξέρουν καλύτερα από όλους μας οι σύζυγοι των ποδοσφαιριστών, αυτές που πίσω από τη λαμπερή βιτρίνα πρέπει να είναι και σύζυγοι και ψυχολόγοι και ότι άλλο χρειαστεί για να στηρίξουν τον άντρα τους.

Παρακάτω μάζεψα 5+1 ωραίες παρουσίες, συζύγους ξένων ποδοσφαιριστών που παίζουν φέτος στο νησί μας.

1Χριστίνα Μαρσέλλου

instagram.com.christinamarsellou

Παντρεμένη από το 2016 με τον Κροάτη διεθνή αμυντικό της Ανόρθωσης, Gordon Schildenfeld, ομορφαίνει τις κερκίδες του “Αντώνης Παπαδόπουλος”, αφού δεν χάνει παιχνίδι της “Μεγάλης Κυρίας”.

2Procek

goal.philenews.com

Η ξανθιά καλλονή ομορφαίνει φέτος τις κερκίδες του Τσιρείου, αφού είναι κάθε εβδομάδα κοντά στον σύζυγο της, Patryk Procek, τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

3Larena

sigmalive.com

“Μυρίζει Ισπανία” η ΑΕΚ με την παρουσία τόσων πολλών Ισπανών ποδοσφαιριστών και έτσι, αναπόφευκτα και οι κερκίδες του “ΑΕΚ Αρένα” έχουν έντονο λατινικό αέρα. Κλασσικό παράδειγμα η σύζυγος του Jorge Larena.

4Melissa Derbyshire

instagram.com/melissaderbyshire

Όποιος ρίξει μια ματιά στο Instagram της Ιρλανδής συζύγου του Matt Derbyshire γρήγορα θα βγάλει το συμπέρασμα πως  η Melissa είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του επιθετικού της Ομόνοιας!

5Zuzana Nemec

instagram.com/kollarko

Μεταγραφή που ξεχώρισε στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ήταν αυτή του Adam Nemec στην Πάφος FC, αλλά κάθε άλλο παρά αμελητέα είναι η σύζυγος του.

Η Zuzana Kollarova Nemec, παντρεμένη με το Σλοβάκο επιθετικό από το 2018, αναδείχθηκε Miss Universe Slovakia 2016 και καταλαβαίνεις μεμιάς το γιατί.

6Bruna Ferreira

instagram.com/brunacrp

Οι πολύ καλές παρουσίες του Thiago Ferreira με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας οφείλονται σε μεγάλο ποσοστό στην Bruna, σύντροφο του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Μια ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram θα σου δώσει να καταλάβεις γιατί, αφού κουβαλά λατινοαμερικάνικη αύρα και φαίνεται.